| urbanghost a întrebat:

Cat timp petreceti in fata calculatorului zilnic?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Prea mult... Depinde ce fac in ziua respectiva... Daca e vreme frumoasa afara ies sa joc bascket sau sa ma dau cu rolele... Dar daca ploua (cum s-a intamplat in ultimul timp) stau mult... Probabil peste 10 ore... Mai vad un film, desene animate, mai caut ceva, mai citesc o carte...

23 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cand sunt acasa stau la pc sau ma uit la tv...

| LoveForShania a răspuns:

Pai acum ca sunt in vacanta 2-3 ore. Cand sunt la scoala tot atat... poate doar vreo 2 ore. Acesta este programul meu de acum la calculator, nu am de gand sa il maresc, dar cand am ceva important pe net, sau vorbesc cu cineva pe mess care e important stau mai mult. Eu intru de vreo 2-3 ori pe net, cateodata doar o data sau niciodata. Inainte stateam si mai mult (cate 5-6 ore)... dar acum am primit restrictie de la parinti pentru ca imi strica ochii si o sa regret mai tarziu (sunt si eu de acord cu asta). Noroc ca avem calculator, macar 50 de minute sa stam la calculator, cat ne lasa parintii...totusi sa fim fericiti ca avem calculator, altii ar sta si 10 minute, macar doar sa intre pe mess sa vada cine mai e on si la revedere.

| LoveForShania a răspuns:

Pai acum ca sunt in vacanta 2-3 ore. Cand sunt la scoala tot atat...poate doar vreo 2 ore. Acesta este programul meu de acum la calculator,nu am de gand sa il maresc,dar cand am ceva important pe net,sau vorbesc cu cineva pe mess care e important stau mai mult. Eu intru de vreo 2-3 ori pe net,cateodata doar o data sau niciodata. Inainte stateam si mai mult (cate 5-6 ore)...dar acum am primit restrictie de la parinti pentru ca imi strica ochii si o sa regret mai tarziu (sunt si eu deacord cu asta). Noroc ca avem calculator,macar 50 de minute sa stam la calculator,cat ne lasa parintii...totusi sa fim fericiti ca avem calculator,altii ar sta si 10 minute ,macar doar sa intre pe mess sa vada cine mai e on si la revedere.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Destul de mult cam 10 ore pe zi happyCe ne-am face noi fara calculator?hee hee
Cand incepe liceul o sa stau mai putin dar acum in vacanta... Bun venit calculator!big grin

cami
| cami a răspuns:

7 ore.

| inna a răspuns:

2-3 ore. iar daca ma uit la filme 4-5.

| JackieSue a răspuns:

Cam toata ziua.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Depinde...2 3 ore cand eram la scoala, acum cand sunt acasa mai tot timpul big grin

| Yly a răspuns:

3 ore aprox, depinde.+ -

| Abcfunny a răspuns:

2-3 ore happymaxim si cand sunt la scoala deloc (nu am restrictii de la parinti)dar am programul foarte incarcat

| gabitza05 a răspuns:

Din pacate stau mai mult de 5 ore.Incerc sa limitez timpul petrecut in fata calculatorului deoarece acesta produce dependenta.bye

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Sincer pentru ca acum e vacanta cand nu mie somn stau toata noaptea la calculatorhappy, pentru ca am jocuri bune in el, nu ti se intampla nimic la el daca stai zi si noapte, cand e scoala nu stau chiar atat de mult dar nu pot sa zic ca nu staubig grin, totusi de ce vrei sa stii?happy

| Stixie a răspuns:

Eu stau când am timp, sau când nu e nimeni pe afară:d

| zeeeeeex a răspuns:

In jur la 6 ore pe zi... Acumulat!

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Cand eram la serviciu, eram in programul de 8 ore non stop la calculator, apoi cand am iesit la pensie am trecut la calculator, pentru a-mi umple timpul, dar s-a transformat intr-o boala, acest calculator.Este o boala care se ia si mereu zic, azi stau mai putin.Ma uita Dumnezeu la calculator de dimineata pana seara, este ca un drog pentru mine, nu stiu pentru altii, dar pe mine m-a captivat.

| naty_3185 a răspuns:

De obicei, stateam 2ore, cand eram la scoala! acum, k sunt in vacanata 6-7 ore, pentru ca mai am si treaba!

| johncena a răspuns:

Eu stau pana pe la 19:30 si apoi mai ies pe afara.

| jane_5414 a răspuns:

Depinde:cateodata stau 4 ore si cateodata doar o ora sau o jumatate de ora.

| aina a răspuns:

Poi depinde... daca e programul aglomerat stau cel mult 4 ore... Daca sunt libera stau 7, 6 ore...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi de obicei intre 10 si 12 ore ...de obicei stau pe mess si pe TPU in acest timp happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 din 24 de ore le petrec in fata calculatorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu miajunge o zi.deja sunt restantier o saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam 4 ore in vacanta ( mai mult ascult muzica, si un film doua) jocurile ma plictisesc... la scoala 2 ore si cand am treaba 3 cred e da nu le-am numarat. Pa pup la toti

Întrebări similare