Eu sunt pe mess toata ziua...si daca stau sa socotesc...ma trezesc pe la 10...pe la 10 jumate sunt pe mess...pana seara pe la 12...deci vreo 13 ore jumate nup? :d
p. s. Looogic ca am idle atunci cand ies afaraaa ca doar nu`s nebuna sa stau in casa .doar k nu opresc mess`u
Intru o data, vad cine este, si dupa ies..cateodata mai tin mess` activ, cat timp stau pe TPU, dar de ceva vreme incoace, TPU`ul-i mess-ul meu
Nu am mai intrat de 2 luni, noroc cu telefonul mobil si TPU . Mi s-a cam luat de mess.
Inainte eram tot timpul pe mess, acum nu mai intru. M-am plictisit si am alte treburi mai importante, cum ar fi serviciul si familia.
Eu non-stop aproape...doar noaptea nu stau cand dorm... in rest sunt on mereu, dar daca ma cauti nu raspund niciodata
Inainte stateam foarte foarte mult. De cum ma trezeama il aprindeam faceam lucrurile necesare apoi eram pe mess pana dimineata la ora 5-6. Dar acu multumesc lui Dumnezeu nu mai stau atat, o ora pe zi. cam asa
Hm...mesu e mereu on la mine...ca si calculatorul...sta si zile intregi aprins... dar nu`i pb...rezista
Oooo chiar destul de mult apx 12 ore deoarece si atunci cand nu sunt in casa mess ul meu e online
Aproape toata ziua, doar ca il mai deconectez cand joc CS sa nu ma deranjeze nimeni
ca tot a venit vorba de mess, imi dai ID tau?
Pai Ione, atat stau pe Mess cat vb cu tine :d
De calculat, neh... Imi este lene :p, calculeaza uh daca chiar te intere.
2-3 ore pe zi .ca si prea mult timp petrecut la calculator nu este bun.incep sa te doara ochii si sa ai dureri de cap, mai ales daca, calculatorul nu are protectie.si pe TPU cate putin
anonim_4396 întreabă: