Pai pc-ul tau nu are si placa de baza?
pc-ul nu are HDD? si daca are de cat?
undeva la 2milioane hai fie 2, 5milioane cu tot cu HDD, si placa de baza.si bineinteles carcasa,
p. s. monitor daca ai dala cu tub mai mult de 50RON nu face depinde si de marca uneori
Da tu cat crezi ca face? 3000RON? imi dau seama ca esti din mediul rural, dar trebuie sa intelegi ca ceea ce ai tu s-a fabricat acu 4-5 ani, acum sunt alte tehnologi, plus de asta toate piese sunt second-hand in fine sunt curios cat iti estimezi tu calculatorul? cat crezi tu ca face?
Atata face asta este pretul real adica daca tu ai venii la mine cu calc asta eu atata ti-as da 2, 5milioane.plus de asta piesele care le ai tu sunt second-hand nu sunt noi, dar sa stii ca am analizat piata am cautat componetele tale pe internet si noi noute fac 3, 5mil cu totul, pe bucatii nu pe sitem pentru ca pe sistem nici nu se mai pun. pai daca tu ai dat 10mil acum 3 ani, DA crede-ma ca atata au scazut preturile, poate cineva care nu cunoaste ti-ar da 10 milioane pe el. legat de vecinii tai nu ma intereseaza ca ei isi cumpara calculatoare din carefour, cora sau mai stiu eu ce alte prostii, sunt magazine specializate pentru calculatoare. in fine nu e treaba mea cu cat il vinzi tu, din partea mea poti sa ceri si 50Mil dar real atata face 3mil. numai bine papa
Totusi am dat 10 mil acum vreo 3 ani chiar asa sa fii scazut pretuile? poate nu am scris tot despre el... da eu observ ca vecinii cu tot cu tehnologia asta noua dau cate 8 mil pe unitate si tot mai slabe sunt decat al meu.
Marius339 întreabă: