Chiar daca sunt stelist...recunosc...Catalin Haldan a fost unul dintre jucatorii care totdeauna punea suflet pe teren...nu prea l-am vazut la TV... dar stiu ca era un jucator si un om de mare caracter...respect Catalin Haldan
Http://www.youtube.com/watch?v=FMQh6DnCDTU&feature=related
Scuzati.acesta este linkul.:(
Spre rusinea mea, nu stiam cine e.:|...insa acum ca am aflat...e.de necrezut...:( trist...:(
http://www.trilulilu.ro/Dasian0ss/18caedc80337ef
Acum am aflat toata povestea..eram destul de micuta cand s-a intamplat, dar auzisem de el si stiam ca a fost fotbalist. E bine ca mai sunt persoane care isi amintesc de el cu drag si cu respect...asa cum merita!
Pacat ca un caracter ca a lui Catalin Haldan mai gasesti rar in Liga I. Si pacat ca niste huligani, care exista in orice factiune de galerie din tarisoara asta au ceva de impartit cu el... cu refrenul lor stupid. Fara sa isi dea seama ca racnind acele versuri nemiloase, calca pe memoria unui om trecut in nefiinta si pe sufletul familiei. Catalin Haldan mi-a placut.
Dumnezeu sa-l odihneasca si daca vede de acolo de Sus : Cataline, Victoria ta e pe primul loc!
Saracul de el! dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! mie imi mila de el! numai cand citesc cuvant cu cuvant! ce s-a intamplat atunci! eu aveam doar 8 ani! cand s-a intamplat! trist! lumea striga! tipa! zbiera! nebunie! dar toate astea numai ca sa fie el salvat! si nu a fost! l-au lasat sa moara! nu au gasit solutii! si asa a murit! cred ca a avut ceva la creier! un vas spart din cate am inteles! s-a invinetit rau! si nu au mai facut ce sa ii faca! l-a salvat pompiliu popescu medicul nationalei prima data! si a scapat! i-a scos limba! dupa aia i-a dus capul intr-o parte! dar a scapat! si asta cand era nationala! nu la amicalul asta cu navol oltenita! in fine se fac 18 ani de la moartea unicului capitan! el am auzit de la adrian mihalcea cum ca a cerut sa i se cante o melodie! daca moartea nu aduce bani aduce copii si oameni mari! si de atunci i s-a parut lui ca se afla el pe un teren strain! lor! da pacat de el! au tot insistat si parintii sa isi faca ekg-ul! nu a vrut! initial zicea spunea ca il va face dupa ce vine de la mare! nu l-a mai facut habar n-am! si avea el o vorba! decat sa patesc ce a patit stefan vrabioru mai bine mor pe teren! asta din pacate s-a si intamplat!
.Si eu sunt stelista. dar mi-a placut ff mult de el...
respect Catalin Haldan. te vom iubi:*
Cretu_Emilian_2000 întreabă: