| Angelindeed a întrebat:

Cate aplicatii e bine sa ai pe telefon? Daca ai prea multe poate sa ti se strice?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Totul tine in special de memoria telefonului.
Memoria telefonului limiteaza numarul de aplicatii pe care le poti avea instalate pe dispozitiv simultan.
In general, aplicatiile nu pot sa-ti strice fizic telefonul.
Insa daca ai prea multe aplicatii pot aparea diverse probleme, gen telefonul sa se blocheze mult mai des, sa dea erori, toate acestea pe seama memoriei insuficiente.
Insa exista si unele aplicatii daunatoare, unele aplicatii virusate care fac ca telefonul tau sa se comporte anormal.
O astfel de aplicatie am avut si eu la un moment dat, si imi facea ca telefonul sa mearga foarte greu seara, si respectiv sa-mi deschida diverse link-uri.

Recomandarea mea e sa lasi in telefon aplicatiile pe care stii ca le folosesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un singur joc instalat, iar acesta este Real Racing 3.

| wpetterssone a răspuns:

Ai pe telefon câte aplicații ai nevoie. Telefonul nu se strică dacă depășesti un număr de aplicații. Fiecare aplicație are o dimensiune. Daca suma dimensiunilor depășește memoria totală a telefonului, atunci telefonul nu va mai funcționa. Însă toate telefoanele transmit către utilizator notificări cu privire la spațiul disponibil al telefonului.

| DannyQ a răspuns:

Nu neapărat, ideea este sa ții în telefon doar aplicațiile pe care le folosești și sa nu abuzezi de prea multe JOCURI 2-3 fiind de ajuns. Daca ai prea multe procese în background poți să ai lag. Trebuie sa ai un antivirus bun, un curatator de ram și sa fi la zi cu fiecare actualizare.

| Cîrștioabă a răspuns:

1. Lași doar ce știi că ai nevoie;
2. Depinde de capacitatea telefonului tău;
3. Dacă aplicațiile tale au viruși sunt riscuri să se strice;