anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cate dintre voi fetele, ati avea taria sa spuneti ca nu sunteti perfecte... si cati dintre baieti ar putea sa spuna " iarta-ma, sunt un mitocan". nimanui nu`i place sa isi spuna public defectele`, dar cati dintre voi ati facut`o?!

11 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Eu am spus de foarte multe ori ca nu sunt perfecta pentru ca sunt constienta ca nu exista perfectiunea!

| 16.laura.16 a răspuns:

Uite, nu sint perfecta: ma enervez repede, sunt orgolioasa, nu stiu sa-mi cer iertare. Vreau sa ma schimb. Asta e priumul pas asa ca merci de intrebare!

| Kagomitza a răspuns:

Personal, intotdeauna am recunoscut ca sunt incapatanata, egoista, orgolioasa si multe altele... ce ar fi asa rau sa recunosti cum esti? Tocmai defectele te pot face mai specialhappy

| Silvia a răspuns:

Normal ca nu sunt perfecta.Eu mereu ma subapreciezhee hee si critic.Asta fac cam toate fetele [exceptand pitipoancele]. Noi fetele mereu credem ca alta e mai frumoasa si mereu vrem mai mult de la noihee hee.

| madagascar a răspuns:

Nimeni nu e perfect, daca am gresit accept criticile celorlalti, de obicei zic "ce idioata sunt" sau altele, dar recunosc, nu ma ascund dupa deget

| marrr a răspuns:

Eu am facut-o si o fac! Nimeni nu e perfect. Am avut de facut odata la ora de dirigentie o compunere despre defectele si calitatile noastre, iar eu am fost singura care a vrut sa citeasca. Am spus despre multe defecte de-ale mele si am inceput si sa plang in fata clasei.Asta pentru ca nu mi-e teama sa imi fac defectele cunoscute. Vreau sa stie toti ca sunt constienta de ceea ce sunt, ca sunt mandra chiar daca nu am cine stie cate calitati. Nimeni nu e perfect si nu ma simt complexata de faptul ca am unele defecte. Am vrut ca si ceilalti colegi sa stie ca imi dau seama de ceea ce sunt cu adevarat si incerc sa merg spre calea cea buna.Scriam ca incerc mereu sa ma modelez in functie de placul fiecaruia, insa nu pot fi in mai multe feluri deodata. Am realizat ca nu oricine are puterea de a-si recunoaste adevarata personalitate, dar nu e nicio paguba pentru ca tu ESTI asa si stii asta.

| Marii a răspuns:

Eu mai spun ca nu-s perfecta, de ce as minti sa zic ca sunt? Nimeni nu e si nimeni nu va reusi sa fie vreodata perfect.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare la ce te-ar ajuta pe tine sa aduni atatea raspunsuri in legatura cu acest subiect, stiind deja ca perfectiune nu exista?

| dynasmile21 a răspuns:

Eu consider ca toti suntem perfecti! Doar ca noi, oamneii avem nevoia de a categoriza lucrurile, de a cauta imposibilul si de a cauta defecte acolo unde nu este.
Perfectiunea este ceva relativ, deoarece poate noi traim in perfectiune si ne gandim ca lumea noastra si tot ceea ce ne inconjoara este hidos, chiar grotesc si plin de defecte. Insa pana ce nu am fost confruntati cu "perfectiunea" in mod direct, nu ar fi mai bine sa renuntam sa o mai cautam si sa traim in "cercul nostru stramt". Poate in celelalte 10 dimensiuni existente, lumea, dimensiunea noastra este perfectiunea intruchipata.

| Adya20 a răspuns:

Eu o fac zilnic, cel putin aproape zilnic ii spun prietenului meu ca nu sunt perfecta nu ca sa-l enervez si nici ca sa-l plictisesc ci ca sa-i amintesc cand nu sunt cu el.chiar daca apare una care arata mai bine sau este mai frumoasa, nu poate sa-l iubeasca cum il iubesc eu. Daca ar fi sa apara una de genul asta care sa-l iubeasca si mai mult decat il iubesc eu, atunci as renunta singura la el pentru fericirea luihappyoricum am alte calitati decat de a arata bine care alte fete nu le au si da am taria de a recunoaste si o spun si acum.nu sunt perfecta! parerea mea este urmatoatea:defectul perfectiunii e ca nu exista!

| Ramonaaaa a răspuns:

Evident ca NU sunt perfecta.