| Allina1 a întrebat:

Cate intrebari mai pun rolling on the floor off...ajutati.ma, ma simt invizibila nu stiu cum pot spune ..am impresia ca ma uraste toata lumea sad sunt foarte timida si nu imi place sa fiu in preajma copiilor mari ( sunt in multe activitati unde sunt si ei) ma simt neimportanta,.ma cert des cu mama.Mai ales ca in fiecare zi merg la scoala in aceleasi haine si cand ma uit la persoanele bogatale cu haine...sad cand eram cu iubitul meu ma simteam mai diferit ..eram fericita cand ma gandeam la el dar acum nici el nu mai e. vreau sa am alta viata, nu m.ai suport ..cand ma intreaba un profesor ceva ma cam inrosesc ..sunt si sâsâita si tot asa ..cum sa nu vreau alta viata? Am fost de cateva oribla psiholog dar pentru alte probleme si nu ma simteam dupa asa bn ..acum psihologul nu este
.si nu stiu ce pot face. Va rog, ajutor! Funda

4 răspunsuri:
| DarthRevan a răspuns:

Alina, am 16 ani, ti-am mai raspuns si la alte intrebari daca vrei sa vorbim da-mu un id, si eu sunt mai introvertit adica mai tacut, dar cand vine vorba de ceva pot vorbi orice. Zimi problemele si am sa incerc sa te ajut, ideea e ca exagerezi prea mult, trebuie sa devi mai calma sa te relaxezi si sa nu mai fi asa suparata si dramatica.Nu conteaza cum arati sau ce porti, conteaza ce faci tu, ce faci? asta e intrebarea buna, viata iti ofera ce esti nu ce vrei.Da-mi id-ul tau daca vrei sa te mai ajut si eu sunt la liceu si nu ma prea inteleg cu multi colegii asta e, dar te pot ajuta daca vrei.

| Negoi_Darius_1998 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti urat.Trebuie sa te imprietenesti cu unul cu altul si sa fii mai curajoasa.
Nu conteaza ca esti saraca/bogata trebuie sa gandesti pozitiv daca vrei sa discuti cu mine nu ezita sa imi dai add pe facebook https://www.facebook.com/darius.negoi