Intre 40-45! Nu mai putin de 45 dupa aceea esti prea slaba! bineinteles daca e vorba de tine
Eu am 1. 50, 17 ani si 42 de kg, eu zic ca e corespunzatoare greutatea inaltimii. ca inaltimea si varsta nu prea sunt din pacate sunt o pitica
Alexander139 la 25-35 de kg o sa arat ca o scobitoareNu o sa se mai uite nimeni la mine... Inaltimea asta...Eu am 1.50 si 48 de kg...Nu prea imi convine, par putin plinutaSper sa slabesc pana incep scoala 5 kg...Multumesc pentru raspunsuri!
Uite draguta la 1m si jumatate ar fi foarte potrivit sa cantaresti in jur la 50kg dar daca ai ceva in plus e mai bine esti mai atragatoare
Normal este ca numarul care reprezinta kg sa fie cu 10 mai mic decat numarul care reprezinta inaltimea(in cazul tau 40)
Cam 50 zic eu.sau 55...
... daca ai 45 esti slaba rau ...eu am 43-44.si am 1, 56...si crede-ma ca nici nu ma vad )
Da. Cam 40 de kg. dar asa cum zice cineva mai joc depinde si de cat de grele sunt oasele.Ideea e sa arati bine si sa te simti bine.indiferent de kg.
Asta depinde... daca vrei sa pari "normala" sau "fotomodel
oricum, in ambele cazuri, n-ar fi prea indicat sa depasesti 50kg.
Masa corporala trebuie sa fie cu 10 mai putin decat inaltimea deci u trebuie sa ai 40 de kg
Eu am 1. 50 si 50 kg si sunt binisor trebuie sa mai labesc in jur de 3 - 4 kg deci si tu ar fi bine sa ai injur de 46-47
munteanmaria întreabă:
georgy_2003 întreabă:
Marius339 întreabă: