| Georgiana95 a întrebat:

Cate ore ar trebui sa doarma un adolescent cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani?
Si la ce ora ar trebui sa se culce?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideal ar fi ca orice om care are un program de respectat sa incerce sa se culce la aceeasi ora in fiecare zi. Necesar ar fi 7 ore/noapte.

| User a răspuns:

Teoretic la 22chatterbox. si cam 8-9 ore.

| DexTer a răspuns:

E adevarat si ca adolescentii se culca mai tarziu, motiv pentru care se si trezesc mai tarziu. Dar asa sunt programati ei. Conform studiului, ei au nevoie nu de 7 sau 8 ore de somn, ci de 9, ei functionand mai bine dupa-amiaza, respectiv in a doua parte a zilei, motiv pentru care cercetatorii chiar recomanda ca sarcinile dificile sa fie amanate pentru aceasta parte din zi.

| Bia:X a răspuns:

Eu stiu ca un adolescent trebuie sa doarma peste 8 ore si sa se culce pe la ora 22... dar practic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un adolescent 8-10 ore, iar un adult 7-9 ore.
Cel mai indicat la ora 22. 00 h să se dea stingerea.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In mod normal 8 ore, iar culcarea sa se faca la ora 22, 00.

| Bacemi a răspuns:

Pe la 22 cred ca e o ora de culcare potrivita. Si ca ora de trezire 7 - 8 - 9. Depinde de fiecare. Eu de exemplu nu sunt obosit desi dorm foarte putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai atunci nu ma culc eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8-9 ore maxime de somn.

| Sadiss a răspuns:

Un adolescent doarme cat simte el ca poate. iar despre ora de culcare. intre 22-23 max 24

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 ore si nu conteaza la cat te culci dar trebuie minim 10 ore spus de doctor

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Pai cam 8 ore ar trebui sa dormi minim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunabatting eyelashes
cel mai indicat dupa mine e ca un adolescent sa doarma cat are chef pentru ca varsta ii permite aces rasfatz:X
Un sfat pe toti adolescentziibatting eyelashes. dormitzi cat vretismug ca asa fac si eulaughing
V.am pupath:*

| lory_9422 a răspuns:

Pai nu conteaza la cat te culci poti sa-ti faci program sa te culci si la ora 8 dar conteaza sa dormi minim 9 ore pe noapte pentru a fi realxat