Pana acum doar 2. Unul in ureche si unul in buric, dar sincer ala din ureche nu-l consider piercing.
Deocamdata nici unul dar sunt intr-o dilema...ar merge sa iti pui si in penis? m-ar tenta acolo un piercing
Pfff unde ajunge lumea asta. bai.de piercinguri in limba, buza n-ati auzit? de spanceana si nas nu mai zic
Phaaai.
4 cercei intr-o ureche, 2 in cealalta
unul in buric proaspat facut (o saptamana :X)
si am avut in limba dar l`am scos
Poi am 3 cercei intr-o ureche (desi nu cred ca s pierc-uri )
Dar visez la un cercel in nas sau in limba si cred ca-l voi face, dar nu stiu cand, inca nu-s decisa care sa aleg
Am avut sub limba vreo 2 luni, am vomitat si s-a infectat si acum am in sfarc de vreo saptamana.
Pericing-uri nu am, imi e frica si nu vreau sa calc pe urmele verisoarei mele. Ea a avut asa : 1 in nas, 1 in limba, 1 sub buza in dreapta, 1 in spranceana si unul in buric. In orice caz a fost doar o nebunie de 1 an 2, acum nu mai are.
Revenind la mine eu am doar 5 gauri in ureche si nu ma gandesc la piercing-uri pentru ca mi'ar da un aer prea dur si nu se potriveste mereu cu mine.
Pai sunt baiat si am cercel in urechea stanga(normal)
sincer sa fiu acum nu mias mai face.adica atunci eram nebunit dupe gaura in ureche(o sa ma palca fetele sau alte chesti)dar nu a fost deloc asa acum chiar nu mias mai face
VeryKiwiful întreabă: