9: Mercur, Venus, Terra, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. S-au mai descoperit si alte cateva corpuri ceresti, dar, din cate stiu eu, pana acum nu au primit nume si nu li s-a recunoscut statutul de planeta.
Sunt doar 8!
Pluto nu se considera planeta...adica asa ceva s`a descoperit mai ultima si noah
Au fost 9 planete initial. Acum sunt doar 8 si se numesc: Marte, Terra, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, iar celalte 3 planete "mici" sunt: Ceres, Pluto si Eris. In total sunt 11, doar ca cele mici nu sunt considerate "planete" in adevaratul sens al cuvantului.
Marte, pluto, venus, neptun, uranius, saturn, mercur, nibiriu si cu planeta noastra 9.
Sunt 8 planete:Mercur, Venus, Terra, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, Pluto nu este o planeta ci o planeta pitica
Sal sunt 9 planete Mercur, Venus, Terra (Pământ, planeta albastra), Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto
8:mercur,venus,terra,marte,jupiter,saturn,uranus,neptun si 5 planete pitice:ceres,pluto, haumea, makemake si eris sa mai descoperit una dar nu sa atestat
8:mercur,venus,terra,marte,jupiter,saturn,uranus,neptun si 5 planete pitice:ceres,pluto, haumea, makemake si eris sa mai descoperit una dar nu sa atestat bay bay
raspuns:sunt 12 planete in sistemul nostru solar eu corneanu vasile valentin am gasit doar 11 sint in cautarea ceea dea 12 planeta cele pe care le-am gasit se numesc:mercur, venus, marte, jupiter, saturn, terra, uranus, neptun, ceres, pluto, eris aceeste sunt care le-am descoperit pe internet cu grele crtetari
anonim_4396 întreabă: