Hannah Montana`n sus...Hannah Montana`n jos...
Hai frateee, chiar asa?
@Flav, ne dam aman2 demisia
Doamnee...
Dupa parerea voastra ar trepui sa se faca o categorie "hannah montana" nu?
Ar fi culmea disperarii...multa lumea si-ar da demisia..pe bune...si apropo numara si tu sezoanele si ai sa vezi cate sunt;);):))
si pentru a scapa de strsu asta celorlalti "nefani" va dedic melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=WNp-LzQl9x0
Si eu imi dau demisia
@Ellena are dreptate...cred ca ar trebui o categorie hannah montana, si una miley cyrus
Pana acum au fost 3 sezoane Hannah Montana, s-a semnat un contract pentru filmarea celui de al 4-lea sezon, si cel mai probabil ultimul
Eo stiu ca sunt 3 sezoane cu hannah montana.si c aveti mah cu hannah monatan? pe bune.. n-am nimic k ea dar si voi sunteti prea...
Mai sunteti ma multi?
Fiv-ar Hannah Montana Cred ca mai sunt pe site o mie de intrebari legate de hannah montana, parca e un cosmar care nu se mai termina DOAMNE
Bine bine, ma considerati stupida, am incercat sa ajut copilul doar pentru asta este site-ul nu?
Am si eu o intrebare...cine mama lu proces verbal e hanah montana asta ca tot aud de ea
Voi, astia cu intrebari de genu asta, parca sunteti un musuroi de furnici la cat de multi sunteti.
Cautati fratilor pe google, ce-i asa de greu?
Copii obsedati! off...sunt 3 sezoane pana acum si un film, al patrulea sezon apare in 2010-2011
LikeMyDraw întreabă:
anonim_4396 întreabă: