Buna!
Cate zile? Crezi ca daca ai azi, o sa inceapa sa vine pe aceasta data la inceputul fiecarei luni? Dimpotriva, va fi greu la inceput sa te obisnuiesti cu asta. Asa se intampla, o sa iti vina o luna, apoi alte 2-3 nu, iar iti va veni, iar nu, si tot asa. In orice caz, nu ti se va regula din primele 2 saptamani. Pai, acum sincera sa fiu, intr'un an aproape 2, o sa ti se reguleze. Nu este foarte simplu. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie serioasa cu mama ta despre acest lucru.
Pa-pa!
Cati ani*-vreo 2-2 jumatate]depinde de la persoana la persoana si varsta conteaza.
Eu am menstruatie de la varsta de 13 ani( de 3 ani) si nici acum nu mi s`a reglat.Am inceput sa ma obisnuiesc cu asta, dar asta e.Am fost la medic si mi-a spus ca se va regla de la sine. Tine de organismul fiecarei fete.
Daca esti norocoasa ti se regleaza in 2 ani. Astea is statistici nefondate. Nimeni nu iti poate spune cu exactitate, pentru ca fiecare corp reactioneaza diferit
In mod normal nu ai voie sa ai ciclu neregulat. Ciclu trebuie sa vina tot in a 28-a zi cu +/- 5 zile. tot ce vine mai repede sau mai tarziu e patologic.
Elenastoica9 întreabă: