| AndreyaMarea a întrebat:

Cateodata am cosmaruri si sunt constienta ca acelea sunt vise si incerc sa ma trezesc dar nu pot, si daca ma trezesc de fapt nu ma trezesc cu adevarat, ma trezesc in alt vis. Asta inseamna ca am o problema psihica sau ceva de genul?

4 răspunsuri:
| 30042000 a răspuns:

Si eu eram la fel cand eram mica dar acum nu m`i se mai intampla incearca sa te culci mai tarziu si sa dormi mai putin si sa te scoli noaptea si daca esti tot in vis incearca sa visezi ca pici sau cv de genu si te scoli imediatwinking

| Crisss22 a răspuns:

Nu. asta inseamna ca inainte sa te culci te'ai culcat gandindu'te la ceva care te tulbura daca visezi cosmaruri. Si culca'te si mai tarziu dar linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci am aceeasi problema.Stiu cat de stresant este, la mine nu e cosmar dala in care vezi fantome, dala care iti da pur si simplu o senzatie foarte mare de frica, ma chinui rau sa ma trezesc. Daca ma trezesc adorm instantaneu si iar am cosmar, noroc ca mi se intampla rar.Visez ca ma chinui sa iau telecomanda sa aprind tv-ul dar in comar ma misc cu incetinitorul.E foarte naspa stiu cum e.Si nu, nu e problema psihica.

| lelelelelel a răspuns:

Si eu am patit des chestia asta, incearca sa iti controlezi visul, sau ceva eu imi imaginez dupa-ia ca am ajuns intr-o pajiste cu toate bune si frumoase