| me_1960 a întrebat:

Cateodata sunt o persoana oribila.Imi e frica sa fac anumite lucruri iar apoi regret.As vrea sa nu ma mai gandesc la ce cred oamenii despre mine,sa-i privesc in ochi si sa zic ca nu-mi pasa, dar ceva ma opreste.Imi e frica sa port o conversatie cu cineva pentru a nu spune ceva gresit. Vreau sa scap de teama asta dar nu stiu cum.Voi a-ti trecut prin asa ceva?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Hmm..intotdeauna am crezut ca lucrurile astea provin din copilarie. totul vine de la tine. trebuie sa te gandesti ca este o simpla persoana ca si tine cu supararile si bucuriile ei. imagineaza ti ca vorbesti cu mama ta, sau cu cineva apropiat cu care te intelegi bine. zvonuri si barfe vor fi intotdeauna despre oricine. tie trebuie sa iti pese doar de cuvintele spuse de cei la care tii. gandeste te cum te simti dupa ce termini o conversatie ca acelea de care ai spus. stiu ca ai mai auzit o si este foarte adevarata zicala: fii tu insati!

| Denis777 a răspuns:

Singuratatea este frica de viata, da trec de cativa ani prin asta, nu prea ai ce sa faci (variante:droguri)nu ai tupeu(nu stiu daca esti fata sau baiat deci nu stiu cum sa ma adresez)esti slab(a)de inger asa se spune de obicei o sa ti se umple paharul si atunci o sa ii ijuri si bati pe toti fara resentimente.

Răspuns utilizator avertizat