| BogdanPJ a întrebat:

Cateva metode sa-mi recastig iubita? Ea s-a despartit de mine spunand ca nu mai simte ceva, dar nu cred asta din mai multe motive. Cu toate astea vreau sa ma impac cu ea, cateva metode?

Răspuns Câştigător
| Goddessss a răspuns:

Buna!
Părerea mea este că ceva s-a intâmplat între voi, altfel ea nu ți-ar fi spus că se desparte de tine.
Poate nu te-ai comportat cum trebuie cu ea, poate ai jignit-o cu ceva, poate ea a descoperit pe altcineva care o atrage mai mult.
Sa fii într-o relație nu e un lucru deloc ușor, nu e ceva cum pare.
Dacă nu mai are sperante pentru tine, las-o.
Trebuie sa ii accepți alegerea așa cum este! Nu o poți obliga pentru ceea ce a făcut. Dacă ea considera asta, foarte bine. Exista o mulțime de fete...
Cum speranta nu moare, fă-ți curaj și mai incerca ultima data să vorbești cu ea.
Gaseste-ti un loc frumos, relaxant, ia-ți telefonul și scrie-i tot ceea ce simți.
Invit-o la un suc, la un concert, într-un pub, într-un restaurant etc.
Nu ascunde nimic și dacă ai greșit cu ceva, spune tot adevărul. Poate fata dorește o pauza.
Dacă nici așa nu merge, treaba este clară!
Eu îți urez mult noroc și sper că o să reusesti sa o recucerești!

| BogdanPJ explică (pentru Goddessss):

Mersi, eu mereu am fost deschis cu ea si chiar am intrebat-o daca am gresit undeva, a zis ca nu, doar ca nu mai simte atractie. :s. I am spus daca vrea sa vorbim despre asta si astept un raspuns de la ea. Lupt pentru ea pentru ca stiu cum sunt baietii din ziua de azi si chiar mi ar parea rau sa sufere din cauza unor prosti. Mna, la fel am zis si eu, daca nici acum nu vrea, dupa atatea incercari din partea mea, daca e mai fericita fara mine, o las asa.

| Goddessss a răspuns (pentru BogdanPJ):

Eu chiar îmi doresc să vă împăcați. Din câte îmi dau seama tu chiar ți la ea, dar dacă ea nu mai simte cv, asta este. Viața continuă mai departe!
Sunt convinsa 100% că o să găsești o fata la fel ca aceasta poate și mai de treaba!
Numai bine! :-)

| BogdanPJ explică (pentru Goddessss):

Nu cred ca mai doreste ceva, macar sunt impacat cu faptul ca am incercat, am incercat chiar mai mult decat era nevoie. Dar totusi, o sa si dea seama de asta mai tarziu, mersi pentru ajutor :d. In caz ca n ai ce face si ai chef de vorba, poti sa mi dai mesaj pe insta ( bogdan_porojan). Inca odata, multumesc.

| Goddessss a răspuns (pentru BogdanPJ):

Din păcate n-am insta, nu folosesc social media, dar sper că o să îmi fac cont in viitor... sper ca te-am putut ajuta macar cu o vorbă bună.
Nu trebuie să îmi multumesti.
:-)

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Care sunt acele motive?

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sfatul meu este sa aștepți deocamdată un semn de la ea, las-o sa se liniștească, ea a pus punct, ea trebuie sa clarifice și sa rezolve totul daca te vrea înapoi!
Daca nu te mai contactează atunci sun-o tu și încearcati sa faceți niște compromisuri, daca chiar nu mai merge nimic atunci nu merita sa te mai chinui.

| BogdanPJ explică (pentru Doarunaltutilizator):

Ea este genul care tine in ea, si d-aia nu prea am rabdare si o iubesc si super mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad niciun motiv pentru a o "recastiga". Nu te-a lasat din iubire, asta e clar.
Mergi mai departe, e prostesc sa alergi dupa cineva care nu alearga dupa tine.

| Rania1202 a răspuns:

Cred ca o solutie buna ar fi sa stai si sa te gandesti daca te-ai schimbat mult fata de atunci cand v-ati cunoscut/s-a indragostit de tine.
Poate te vede ca pe o persoana diferita acum si asta-i tot e doar putin confuza... daca nu poate isi doreste altceva acum sau altcineva i-a captat atentia mai mult, depinde.Mult succes!