| Loredana123 a întrebat:

Cateva sfaturi pentru cum ar trebui sa reactionezi cand un baiat te jigneste de fata cu multa lume? Cum iti recapeti imaginea?

7 răspunsuri:
| dadonexus a răspuns:

Nu este asa simplu avand in vedere ca esti fata.Eu asa procedez cu orice persoana care ma calca pe varfuri.Atitudinea conteaza si modul in care domini.Am sa iau omul deoparte am sa ii castiga atentia cu experesii de genul am ceva sa iti zic dar nu stiu cum, nu stiu cum sa iti zic, as vrea sa iti zic ceva, dar este cam greu.In acel moment o sa ai atentia lui si ii zic uitandu-ma in ochii lui ce trebuie:Nu vreau sa ma mai jignesti in fata nimanui sau sa mai faci glume neadecvate, nu acept mistourile si nici glumele de gradinita(adaugi tu ce crezi).Nu il lasi sa se uite in alta marte(ii atragi atentia sa se uite la tine) si NU il lasi impace pana nu iti zice ca a inteles si este esential sa il intrebui daca a inteles sau nu.Nu exista era o gluma, suntem prieteni sau mai stiu eu ce.Itrebuie da sau nu. Daca zice nu, nu mai ai ce discuta cu persoana respectiva

| Loredana123 explică (pentru dadonexus):

Problema este ca aceste persoane imi sunt colegii, iar eu nu stiu ce sa mai fac. Sunt persoane cu care nu ai ce discuta, chiar nimic. Sunt acele persoane care nu inteleg pur si simplu, am numai misogini in clasa, mi-e greu. Sunt persoane care sunt un pic mai iuuuuhuu, de exemplu colegul meu de banca imi spune ca lucreaza la Alcatel, la 17 ani si multe altele, nu-si dau seama cat de penibili sunt. Ce sa fac?

| dadonexus a răspuns (pentru Loredana123):

Imi pare rau ca nu iti sunt frate sau...prieten aveam eu grija de ele.Si eu am avut probleme asemanatoare in liceu, dar de cele mai multe ori le confruntam. Dupa cum am zis luam omul deoparte idiferent de cine ar fi si ii ziceam foarte clar ce nu vreau sa se mai intample.De cele mai multe ori reuseam si castigam respect, insa exista si cazuri in care omul era batut in cap si nu pricepea asa ca il ignoram iar daca mai facea luam masuri mai radicale.Tu, ca fata, nu prea ai cum sa te impui nu in fata unei fete cu fite. Daca era un baiat ala intelege din bun simn, insa fitoasele sunt proaste si fac misto dupa.Nu o mai baga in seama iar daca te mai insulta sau se ia de tine o iei de par si ii zici ca daca se mai intampla ramane cheala.NU trebuie sa tolerezi NIMIC din ce nu iti convine. Daca tolerezi o sa faca in continuare

| Aasdfghj a răspuns:

Spune-i ca te confunda cu mama lui si pleaca de acolo. laughing) Important e sa nu te lasi afectata pentru ca o sa continuie daca vede ca te-a intristat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum te jigneste. Daca sare foarte tare calu' eu zic sa-i dai o poaca sub centura! Daca nu, incearca sa-i raspunzi fara a te cobori sa nivelul sau.

| BeckhamRZM a răspuns:

Simplu, îl scuipi în ochi. :d

| Ionutzz123 a răspuns:

Salut,
Incearca sa iti petreci timpul cat mai mult cu persoanele cu care te intelegi cel mai bine fii pozitiva orice ar fi "nu pune la suflet" orice magarie prefate indiferenta la orice rautate happy