| Ochiialbastrii a întrebat:

Cati ani aveai cand te`ai sarutat prima >oara?: Cum A fost? love struck

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Aproape 17 ani deci e destul de recenta treaba. A fost o schimbare in viata mea in general atat de meticuloasa si monotonahee hee

| clauss a răspuns:

Eram emotionat, tremuram, credeam ca visez, a fost ceva superb, anii nu mai stiu cand a fost

| Narcysa a răspuns:

Eu cred ca la 8 ani...eram la mare si m-am intalnit cu un coleg care era cu mama lui apoi mami i-a invitat la hotel la noi ca sa mai vorbim si cand ei nu erau atenti...eu si baiatul acela am mers pe balcon si kiss***

| laurika_3432 a răspuns:

Aveam 11 anibig grin a fost un sentiment placut:X:X trebuie sa incercy:X:X

| MeGhosta a răspuns:

10 ani... a fost placut day dreaming dar tot odata infricosetorhee hee nu stiam cum se saruta... cum se procedeaza... x_x dar a iesit bine big grin pa.happy

| Ochiialbastrii explică:

Primul meu sarut a fost la 12 ani love struck a fost din seninlaughing eram cu un baiat si a venit dintrodata a fost super love struck

| Andrada_5061 a răspuns:

Buna! Eu prima oara eram copillaughingM`am sarutat cu baiatul care imi placea si ma placea aveam 7 anihee heeA fost doar o atingere de buze dar nu stiam prea multe insa acum primul sarut adevarat a fost la 13 ani si a fost bine nu stiam sa sarut dar pana la urma a fost perfectbig grin

wave Byeee

| florenta_4457 a răspuns:

La 15 ani...mama ce super a fost...credca n-o sa uit nikiodata primul sarut

Întrebări similare