| Eeu a întrebat:

Cati ani aveti si ce inseamna pentru voi iubirea? Ce intelegeti prin acest cuvant? Sunt curioasa de raspunsurile voastre.

6 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Aproape 16. Pai pana acum nu am avut niciun iubit, dar sunt indragostita.Pentru mine, inseamna mii de fluturi in stomac cand vad acea persoana, sa simt ca am zeci de fiori in corp si abia pot sa leg doua cuvinte cand vorbesc cu el. laughing Inseamna si gelozie atunci cand vad pe altele in jurul lui si-mi vine sa le paruiesc putin. laughing La varsta mea, iubirea inseamna nebunie, sentimente, greseli, dar totusi ceva foarte frumos.

| Zatharra a răspuns:

14.
Nu mă duce capu' să-i găsesc o definiţie.E prea abstract.Peace!

| Eeu explică (pentru Zatharra):

Nu voiam chiar o definitie...Ci doar sa vad ce inteleg unii din ea. Sunt curioasa de raspunsuri in functie de varsta, pentru ca o data cu inaintarea noastra in ani ne dam seama de mai multe lucruri si...nu mai e acelasi lucru.

Răspuns utilizator avertizat
| WildLatte a răspuns:

Am 15 ani ( impliniti azi ). Cu toate ca nu am avut parte de ea inca...pentru mine iubirea este cel mai frumos lucru de care putem avea parte in viata. Ce inteleg prin iubire? Pai prin iubire inteleg iertare, sacrificiu, bunatate, intelegere, daruire si durere in acelasi timp.

| YourDreams a răspuns:

Am 14 ani. Iubirea inseamna ceva ce se intampla intre cativa oameni, un sentiment care te face sa iti salte inima de bucurie, sa te emotionezi sa iti tanspire palmele. Nu e cine stie ce, dar cam asta cred eu.