anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati ani aveti? Sunt curioasa ce varsta predomina pe TPU big grin

Răspuns Câştigător
| Jigsaw a răspuns:

Esti un spart, da-ti foc.

137 răspunsuri:
| AAAdelin a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult si iti urez si eu tie acelasi lucru : multa sanatate, fericire, intelegere si sa ti se indeplineeasca tot ce iti doresti

| Dinuuu a răspuns (pentru SEAL):

Ti-as da o bomboana, nu imi place sa raspund la intrebari retorice(cum e daca) si nu imi place sa incep sa amenint ca sunt eu smecher si nu stiu ce fac, asa ca sa incheiem discutia

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SEAL):

Serios, ai chef de cearta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AAAdelin):

Thx happy

| SEAL a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu tine nu am cum, esti fan tuailaight deci nu cred ai prea multa minte.

| BellaSomerhalder a răspuns (pentru Dinuuu):

Esti mult mai mediocru decat el. Tu nu scrii corect gramatical. Esti un analfabet. Cheers!

| Dinuuu a răspuns (pentru BellaSomerhalder):

Sincer nu cred ca sunt la bac sau la oricare alta lucrare la romana sa scriu corect gramatical, asa ca nu ma intereseaza parerea ta si cred ca am derivat prea mult de la subiect.

anonim_4396

Nu am zis ca sunt fan twilight, stai tu linistit!laughing Si in privinta a cat de desteapta, trebuie mea, ce stii tu iq-ul meu? Nu prea cred.

| Delgado2009 a răspuns (pentru SEAL):

SEAL, sa-ti trag falci!

| LoLpoZ a răspuns:

12

Ah, deci tu scrii corect gramatical numai la bac sau alte lucrari? Serios? Tu ai invatat limba romana pentru a o folosi in situatii speciale, sau in viata de zi cu zi? Gramatica este gramatica oriunde si oricand, analfabetule.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

V-ati cam abatut de la subiect, limitati-va decat la intrebarewinking

| WedDye a răspuns:

De mos Nicolae scot si eu buletinu \dancing[ dar u cati ani ai puppy dog eyes ]?!

Răspuns utilizator avertizat

Da din moment ce intelegei ce vreau eu sa iti comunic atunci scopul meu a fost atins.Nu inteleg dc te iei de mine acum, pentru ca eu nu imi amintesc sa te fi bagat vreodata in seama.Si nu te mai da aici mare cunoscatoare a limbii romane, pentru ca nu impresionezi pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WedDye):

Eu am 12 anisori. Mai am un pic si fac 13 big grin

Vad ce IQ ai, dupa cum vorbesti limba romana,,, decat''

| SEAL a răspuns (pentru Delgado2009):

Hai si trage-mi daca ai ****, cand vrei tu

anonim_4396

Serios, de ce te iei de toata lumea? Nu ma face sa te raportezwinking

Pai hai sa te fac sa intelegi. Imi place sa fac dreptate. Si nu ma refer la faptul ca eu as fi vreo legendara de-aia care face ordine printre analfabeti. Nu, doar ca imi place ca lumea sa spuna "Da, ba, asa e, ia sa pun si eu mana pe o carte!" dupa ce ii atentionez eu ca au gresit un anumit cuvant sau orice altceva ce este legat de limba romana. Uite, de-asta m-am luat de tine. Nu am nimic personal cu tine, nu ma cunosti, nu te cunosc, dar asta nu-nseamna ca nu iti pot atrage atentia ca nu scrii corect gramatical. Scopul meu nu era sa "ma dau mare cunoscatoare a limbii romane". Eu sunt una, dar nu acesta era scopul meu! Nici nu voiam sa impresionez pe cineva, voiam doar sa pun intr-o lumina mai "speciala" analfabetismul. Tu ii spui user-ului SEAL ca nu vrei sa pari mediocru, ca si el, dar daca observi, esti MULT mai "distrus" decat el. El, cel putin, scrie corect gramatical.

Dar mediocritatea lui nu se reflecta prin felul cum scrie, se reflecta prin ce scrie. Daca as fi ca el as putea si eu sa iti iau neamul la puricat, dar dupa cum observi nu fac asta pentru ca tu pentru mine esti la fel de neimportanta ca si el si ma doare undeva de amandoi.ciao!

| BloomyxD a răspuns:

Aproape 13 tongue

Craciun fericit si tie. Cheers!

`si eu nu pot sa te raportez?

| я a răspuns:

13♥\

anonim_4396

Pentru ce? te-am jignit? am vorbit urat? atunci raspunsul este ca nu poti sa ma raportezi pentru simplul fapt ca asa ai tu chefwinking

| PredatoR a răspuns:

17

| Aηdεεε a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar tu cati ani ai? happy

Si eu pe cine am jignit? papusa dulce si sexoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Aηdεεε):

12 fac 13

Întrebări similare