84, maica. sunt cea mai batrina din zona fetito. mi-ai vazut cumva o chelarii?
Multi inainte ia vezi, or fi pe nas ochelarii tai?
Auch, sincer nu inteleg de unde ai tras concluzia asta Presupun ca de la aia cu vama veche, ma refeream ca o sa cant melodia 18 ani, atunci cand o sa ii am, adica astept sa ii am mai repede pentru ca atunci se deschide o noua lume(o sa am permis, nu mai intru clandestin in cluburi, si altele)
Cum zici tu...Ce crezi ca ai sa ma enervezi , ba baiatule daca ar fi sa ma enervez ar fi degeaba, nu te cunosc, nu te pot prinde, as putea doar sa te injur, dar pentru ce? pentru a fi la fel de mediocru ca tine? injurama ca doar asta poti sa faci, dar pe mine nu ma intereseaza ce faci tu...
Serios, ai chef de cearta?
Cu tine nu am cum, esti fan tuailaight deci nu cred ai prea multa minte.
Esti mult mai mediocru decat el. Tu nu scrii corect gramatical. Esti un analfabet. Cheers!
Sincer nu cred ca sunt la bac sau la oricare alta lucrare la romana sa scriu corect gramatical, asa ca nu ma intereseaza parerea ta si cred ca am derivat prea mult de la subiect.
Nu am zis ca sunt fan twilight, stai tu linistit! Si in privinta a cat de desteapta, trebuie mea, ce stii tu iq-ul meu? Nu prea cred.
SEAL, sa-ti trag falci!
Ah, deci tu scrii corect gramatical numai la bac sau alte lucrari? Serios? Tu ai invatat limba romana pentru a o folosi in situatii speciale, sau in viata de zi cu zi? Gramatica este gramatica oriunde si oricand, analfabetule.
Da din moment ce intelegei ce vreau eu sa iti comunic atunci scopul meu a fost atins.Nu inteleg dc te iei de mine acum, pentru ca eu nu imi amintesc sa te fi bagat vreodata in seama.Si nu te mai da aici mare cunoscatoare a limbii romane, pentru ca nu impresionezi pe nimeni.
Hai si trage-mi daca ai ****, cand vrei tu
Pai hai sa te fac sa intelegi. Imi place sa fac dreptate. Si nu ma refer la faptul ca eu as fi vreo legendara de-aia care face ordine printre analfabeti. Nu, doar ca imi place ca lumea sa spuna "Da, ba, asa e, ia sa pun si eu mana pe o carte!" dupa ce ii atentionez eu ca au gresit un anumit cuvant sau orice altceva ce este legat de limba romana. Uite, de-asta m-am luat de tine. Nu am nimic personal cu tine, nu ma cunosti, nu te cunosc, dar asta nu-nseamna ca nu iti pot atrage atentia ca nu scrii corect gramatical. Scopul meu nu era sa "ma dau mare cunoscatoare a limbii romane". Eu sunt una, dar nu acesta era scopul meu! Nici nu voiam sa impresionez pe cineva, voiam doar sa pun intr-o lumina mai "speciala" analfabetismul. Tu ii spui user-ului SEAL ca nu vrei sa pari mediocru, ca si el, dar daca observi, esti MULT mai "distrus" decat el. El, cel putin, scrie corect gramatical.
Dar mediocritatea lui nu se reflecta prin felul cum scrie, se reflecta prin ce scrie. Daca as fi ca el as putea si eu sa iti iau neamul la puricat, dar dupa cum observi nu fac asta pentru ca tu pentru mine esti la fel de neimportanta ca si el si ma doare undeva de amandoi.ciao!
Craciun fericit si tie. Cheers!
Ce sa se intample? Nimic nu am prea inteles
Ce frumoasa zi de nastere! La multi ani, sa obtii tot ce iti doresti!
Multumesc mult si iti urez si eu tie acelasi lucru : multa sanatate, fericire, intelegere si sa ti se indeplineeasca tot ce iti doresti
Thx
Dar tu cati ani ai?
12 fac 13
Multi inainte
Mersi
Andre întreabă: