| Andreeaioan115 a întrebat:

Câți ani de la diagnosticul coaliței ulcerativa am șanse sa trăiesc? Dau funda, nu am avut alimentație echilibrata și am ajuns la acest stadiu. Dau funda.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai mulți ani, nu are rost să îți faci griji din cauza aceasta.

| dullcat a răspuns:

Intreaba un medic.Aici pe TPU nu exista persoane care sa iti dea sfaturi pertinente in astfel de probleme.

| minrest a răspuns:

Boala asta in sine nu duce la deces; dar favorizeaza alte boli, ca boala hepatica, cancer de colon si altele, care pot duce la deces; daca te tratezi, nu ajungi la aceste complicatii, asa ca ai speranta de viata a grupei tale de varsta, dar, atentie, numai cu un tratament bun pe care sa il urmezi.

| Hyperion7 a răspuns:

E off topic, însă atât vreau sa îți zic:Și mentalitatea joaca un rol cheie in vindecare.Deobicei mintea umană agravează mai mult decât trebuie o situație și de aici apare un stres enorm.
Încearcă să nu te mai focalizezi pe faptul că nu o sa te mai vindeci sau că nu vei mai supraviețui.Incearca sa privești și partea plina a paharului din toată situația asta și,cu aceasta ocazie,încearcă să te apropii de Dumnezeu,numai El poate schimba regulile jocului.A făcut din paralizat om sănătos,din orb om sănătos,din posedat deposedat și din apa vin, poate ești reticenta in privința Lui,însă daca te rogi cu milostenie,poate vei avea parte de o vindecare subita.
Bine,exagerez aici însă hai sa îți zic un lucru.
Când m-am confruntat cu acneea(poate nu e una și aceeași dar asculta),fata mea era distrusă,plina de bube care mai de care mai urâte. Luam tratamente,însă parca când mă uitam in oglinda,mai apăreau și altele pe zi ce trecea,ei,de la un timp, am inceput sa fiu mai pozitiv și să observ mici schimbări în bine și, azi așa, mâine așa, până când acneea s-a dus.
Așa că dacă privești partea plina a paharului și ai putina credință, lucrurile pot sta altfel.
Sper că te-am făcut să mai prinzi putina încredere în tine big grin