| Vikaa a întrebat:

Cati ati fi de acord cu inlocuirea orei de religie cu ceva mai bun spre ex Educatie sexuala sau o educatie legata de alimentatie?

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Ora de religie e cam degeaba oricum! sa zicem ca in clasele 1-4 e ok dar din clasa a 5-a deja începi sa înveți cam aceleași lecții! ora asta e mai mult de umplutura, la liceu tot ce faci la religie este sa Asculți cum vorbește profu’, îți da 10 pe nimic! mai stai sa joci cărți cu colegii in spate sau sa stai pe telefon in zilele când te obosești sa mai vii acolo! Cred ca oricine e de acord sa se implementeze educația sexuală in locul orei de religie,ora de religie a devenit de mult irelevanta, dinainte sa devină materie opțională, nu prea mai înveți ceva nou la ea și profesorii și-au dat seama de mult de asta și nici ei nu prea se mai străduiesc la materia care o predau, pe când educația sexuală te mai învață ceva util dar nu o sa se facă schimbarea asta prea curând, după ăștia de religie ar rămâne fără meserii!

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,as fi de acord cu o educatie legata de alimentatie.
Dar si Educatia sexuala conteaza foarte mult

suntserios
| suntserios a răspuns:

Biserica nu e de accord cu educatia sexuala in scoli asa ca nu vom vedea asa ceva.

| Andreeush a răspuns:

Nu trebuită înlocuită ora se religie, dar ar merge și o oră de educație sexuală în programa școlară.

| mentholinks a răspuns:

Nu obiectul Religie trebuie eliminat ci materia predata la acest obiect. În mod normal ar trebui studiata istoria, evoluția și obiceiurile religioase de-a lungul timpului, în schimb se face indoctrinare ortodoxa de către preoți, trist.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Eu da

| Justme1997 a răspuns:

Eu as fi de acord.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu religia trebuie eliminată, restructurată programa. Și materiile ăsta "mici" ar trebui sa fie materii anuale sau de semestru ca la facultate dacă știi cum zic.

| anonima188888 a răspuns:

Da, dar nu neaparat in locul religiei, ci poate in locul educației sociale sau chiar in cadrul acestei ore.

| Spiderul a răspuns:

Aș fi de acord cu educația de alimentație dar legat scoaterea religiei nu trebuie, ci trebuie restructurată și merge și o oră de educație sexuală