Nu-i pun pe altii sa munceasca in locul meu, asa ca in majoritatea cazurilor (95%) il consult pe batranul Google inainte sa pun o intrebare (de regula ajung sa-mi rezolv singura problemele si intrebarea se "evapora", nu mai ajunge sa fie postata pe TPU). N-o fac sau o fac foarte rar in cazul unor intrebari filozofice, conversationale, tip sondaj sau puse pentru amuzament (la Trivia/Amuzante).
P.S. O rugaminte, un sfat, o atentionare pentru Toti (P.U.):
Nu uitati, TPU si Google sunt doua lucruri diferite! TPU nu e un motor de cautare! Nu mai puneti intrebari inutile, la care va poate raspunde cu usurinta Google! El nu-si pierde timpul, noi - da! Plus, in mod sigur stie mai multe.
(cine se simte, stie ce are de facut; cine nu - imi cer scuze pentru deranj, o zi buna in continuare!)
Pai eu.folosesc TPU ca ultima speranta.cand chiar nu gasesc pe net is chiar nu gasesc apelez la TPU bft
Daca ai cauta pe google ce sens ar mai avea TPU? :-) nu ai gandit intrebarea. Eu unu ma mai uit din cand in cand dar mai stau si aici sa ajut sa fiu ajutat ca sunt lucruri care nu le gasesti pe google
Pai daca nu ma ajuta nmn caut rasp la intrebarea mea pe TPU dupa daca nu gasesc nimic pun eu intrebarea
Ma eu cand raspund nu caut ca de obicei stiu da daca nu stiu sa raspund cum trebuie atunci o las balta si ma fac ca nu stiu si nu pun nici o intrebare