Eu nu ii suport, mi se par niste gretosi
Ok, e un lucru bun ca totusi exista politie in Romania, chiar daca nu se prea arata la fata! Dar cand ii vad pe astia pe strada cu moacele lor imi vine sa le smulg parul din cap desi da... e foarte bine ca exista!
Bafta.
Sunt enervanti se cred ei mai presus de toti (nu toti dar majoritatea) -e o tipa la noi politista care imi face zile grele sh daca nu imi place de o persoana politista am obiceiul de a nu le suporta nici pe celelalte
Mi se par haiosi mai ales cand dirijeaza circulatia cu mainile pe sus, deocamdata nu am nicio treaba cu ei, ca nu am carnet
Eu nu pot sa suport politistii, am un lipici la ei extraordinar de multe ori s-au luat de mine pentru ca mergeam seara pe drum cu bicicleta si mi-au dezunflat rotile si se intampla sa fiu la cativa km de casa si sa merg pe jos noaptea, nasol ma gandesc ce belele voi avea cu ei cand voi avea permis.(cred ca va sta carnetul meu numai pe la sectie...)
Mie mi-au placut mereu barbatii in uniforma, asa ca ii respect doar ca infatisare. Nu sunt intotdeauna de acord cu modul in care isi fac treaba. Mi-am amintit de o comparatie cu Statele Unite, acolo politia are motto-ul "a proteja si a servi" iar la noi "lege si ordine"...pe mine ma pune pe ganduri; macar sloganul sa fie in favoarea noastra daca politia nu e.
Politia ca si institutie e ceva ce ar trebui sa placa oricui fiindca aceasta are o datorie protectoare, principial vorbind, iar faptul ca anjatii(unii)acestei institutii(politistii) sunt mai putin interesati de-asi face treaba bine, determina o aversiune.
danidni întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: