Marijuana nu creeaza dependenta! Da, marijuana e ilegala in toate tarile mai putin Olanda pentru ca e o planta din care se pot confectiona multe lucruri care pun in pericol capitalul unor firme gigant. Marijuana sta la baza multor medicamente. Marijuana nu are efecte negative. Nu exista un om care sa fii murit doar de la consumul de marijuana ( fara alte droguri ). Ca sa mori de marijuana trebuie sa consumi cam 2000 de joint-uri intr-o secunda si atunci mori de asfixiere, nu din cauza drogului propiu-zis. Marijuana nu te face violent, dimpotriva, te relaxeaza complet. Nu se cunoaste niciun om care sa fii comis o crima sub influenta marijuanei. Faptul ca marijuana e ilegala e o chestie strict politica si economica. Nimic mai mult. Tigarile sunt de cel putin 100 de ori mai nocive decat marijuana.
Da, stiu ca marijuana nu provoaca dependenta de aceea am pus si intrebarea.Ca sa dovedesc unei persoane ca nu exista dependenti de marijuana. am vazut dependenti de cafea, tigari si alcool, la greu, dar nu am vazut in viata mea un dependent de marijuana. Am fumat marijuana de cel putin 6 ori pana acum. SI am doar 17 ani. Fumez tigari ocazional. Si daca fumez mai mult de 3 zile la rand imi trebuie 2 luni ca sa imi scot nevoia de a mai fuma, din cap.
Am fumat marijuana dar m-am lasat dar de tigari(kent8) nici ca pot sa ma las...
Ma simt mai bine ca niciodata, probleme de sanatate nu prea mai am... datorita acestei plante miraculoase, si nici intr-un caz nu sunt dependent.Mi-a facut viata mai buna!