| madtiger a întrebat:

Cati dintre voi ati invatat mai bine limba engleza datorita desenelor de pe CARTOON NETWORK, pe vremea cand era ne-tradus? big grin cam acum 11-12 ani...

8 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu ştiam engleză destulă înainte să fac la şcoală...asta doar datorită Cartoon Network. dar nu a fost aşa de demult.doar acum 6-7 ani le-au tradushappy

| Marii a răspuns:

Eu. Invatam doar de dragul de a ma uita la desene. Nu pot spune ca eram experta, dar putin acolo stiam. happy

| deejayra a răspuns:

Nu ma pot lauda ca stiu o engleza impecabila, dar pot spune ca inteleg engleza cat de cat si asta datorita filmelor, muzicii, jocurilor si curiozitatii mele care m-a facut sa caut in dictionar cuvintele pe care nu le intelegeam.

| Andromedda a răspuns:

Eu am invatat engleza inainte sa merg la scoala de la jocuri pe calculator(sims, zoo tycoon, jazz jack rabbit etc)hee hee

| Pisycutza_8903 a răspuns:

Nu eu...singurul loc unde invatam engleza sunt orele de meditatie si cele de la scoala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.Copiii de azi cunosc romgleza, 2-3 expresii in engleza, pe care le repeta mereu si mereu fiindca altele nu stiu, amestecate cu romana si iese o tocana satioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu. Si bine mai era. Nu stiu de ce le-au tradus, acum toti copchilasii vorbesc ca niste retardati, imitand PERFECT interpretarile fara de talent (si pline de fite) ale "traducatorilor".

| MiKiDuTzZz a răspuns:

Eu am priceput engleza in scoala destul d usor datorita Cartoon-ului si acum pot sa spun ca vb cursiv engleza tongue