Ca sa fiu sincer, prima oara mi-am facut contul deoarece aveam nevoie de ajutor intr-o problema, nu pentru a ii ajuta pe ceilalti. Dar, a inceput sa imi placa acest site, aceasta comunitate foarte mult iar acum chiar vreau sa ii ajut pe ceilalti, imi place sa ii ajut, e un sentiment placut cand stii ca ai ajutat pe cineva, sincer nu prea ma intereseaza fundita.
bye
Ca o mica chestie - poti sa iti dai seama imediat dupa finalul superb al unor sfaturi ale anumitor persoane gen " dai fundita" sau "merit fundita", etc... mai au putin si zic "da-mi funda sau te vanez si te bat de sar capacele in tine"...
not cool...
bafta
Cred ca multi vor fundita. Eu le vreau pe amandoua, oricum prefer sa ajut pe cineva decat sa obtin o fundita cu care sa nu fac nimic
Eu o fac pentru ajutor, dar daca-mi da si funditza...inseamna ca raspunsul meu a fost bun:X
Eu vreau sa ajut oamenii. Cu ce m`ar ajuta acele funda? Aici imi fac prieteni care ii pot ajuta intr-un fel sau altu. Nu imi pasa de fundite.
Asta cred eu.
Eu vreau sa ajut oameni, doamne e doar o fundita care ca un fel de recompensa nu ii mare lucru
Eu mi-am facut contul pentru a ajuta. DAR daca o sa te uiti la primele mele raspunsuri aveau in final,, funda?"
Nici nu stiam la ce foloseste.
IN FOND...nu castigi nimic nu?
P. S: daca ai nevoie de ceva, mesaj pe privat.
Ai grija.
mentholinks întreabă:
BeyondTheDarkSun întreabă:
eliaclodia întreabă: