| terts a întrebat:

Cati dintre voi l-ati tunde chel pe Mihai Petre? La cum trateaza el oamenii facandu-i ` penibili ` sau ` ai fost groaznic `?

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Majoritatea celor de la Românii N-au talent au fost niște maimuțe care au venit acolo doar să se prostească pe scenă. Mihai Petre a avut dreptate să îi facă așa. Chiar sunt penibili.

Baftă

| BellsC a răspuns:

Sincer? Eu nu pentru ca Mihai e preferatul meu.
Gandeste`te ca suntem la Romanii au talent.Ca sa ajunga in semifinala/finala trebuie sa faca show.Nu pot da un asemenea premiu oricui.Cine o sa-l castige trebuie sa-l merite.
La Mihai imi place ca e direct, scurt si la obiect.Ai talent treci in semifinala cu aplauze si felicitari, nu ai du-te acasa!
La Andi imi place ca e amuzant si mereu il critica in gluma pe Mihai.winking, iar la Andra imi place finetea ei...nu prea o lasa sufletul sa puna punct unui vis al unui concurent.Ador juriul asta:XImi place cel mai mult partea in care Mihai spune: ''straight facestraight facestraight face unul dintre cele mai stupide momentelaughing)''

| bianca9422 a răspuns:

Eu

| LotusRadioactiv a răspuns:

Eu cred ca Mihai Petre este un bun critic (uneori parca imi ghicea gandurile laughing ). Orikum, cateodata este mult prea sevre. La o adica, cei de pe scena sunt si ei oameni si au sentimentele lor. E adevarat ca unii nu sunt intregi la cap, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i tratam ca pe niste animale. Spre exemplu, era unul care a cantat "foarte naspa", dupa cum zicea chiar el. Mi-a fost mila de acesta, iar Mihai a fost prea dur. Trebuie sa invete sa mai spuna si cate un "Nu " care sa nu afecteze prea tare concurentii. "Un critic este acela care stie drumul, dar nu stie sa conduca " happy

| LotusRadioactiv a răspuns:

Greseala mea am vrut sa spun sever nu "sevre" big grin

| Ðean a răspuns:

Dacă are dreptate... cum să-i spui la unu care n-are talent?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ii critica Mihai, atunci cine? Vrei sa fie mintiti in fata?
Asta e datoria lui.
Cu drag, Jelli.

| panther_5576 a răspuns:

Eu,, in privinta unui caz

| JonBonJovi a răspuns:

Asta e rolul lui! trebuie sa fie baiatul rau din juriu!

da te rog like la pagina asta de fb http://on.fb.me/dFCDam :)

Întrebări similare