Eoo cu un ursuletz pooh varianta disneyeste de la bunica mea care a muritsi il iubescimi aduce aminte de ea si nu as putea sa ma despart de el
pupici
Eu
am un ursulet de cand eram mica. aveam vreo 4-5 ani de atunci il am si dorm cu el in fiecare seara
Un peste.de obicei dorm cu jucariile primite de la iubiti ca asa sunt obisnuita. dar tu?
Acum nu mai dorm
Inainte dormeam Cu un ursulet mare de plus Era foarte moale si imi placea sa dorm cu capu pe el
Eu, pentru ca asa m-am obisnuit...ma simt mai in siguranta cand pot sa il strang noaptea mai ales ca imi e si putin (doar foarte putin ) frica de intuneric.
Nu mi-a fost niciodata jena sa spun acest lucru.Nu mi se pare o chestia extraordinara, pot spune oricui.
Nu am dormit niciodata cu un obiect neansufletit. si jucariile de plus despe ele presupun ca vb nu -mi plac, mai degraba imi dau alergie cred ca este de la parul ala pe care il au.
Si euuu...de Craciunul acesta am primit de la sora mea un ursulet. si cu el dorm cateodata.
Eu dorm! Si implinesc peste cateva luni 18 ani. Dar nu mi-e rusine de asta, si sunt sigura ca nu o sa ma dezobisnuiesc.
Eu am un urs mare si albastru pe care il strang in bratze in fiecre seara!
Parintii mi-au dat un dragon de plus care seamana cu un ponei cand eram bolava si il iubesc si il i-au cu mine peste tot(imi e cam rusine fiindca am 12 ani). Tu cati ani ai?
anonim_4396 întreabă: