Vreau o relatie lunga, vreau o fata perfecta, pe care sa ma pot baza, pe care sa o strang noaptea in brate, pe care sa o sarut pana`n zorii zilei...
Aventurile sunt frumoase atata timp cat fata si baiatul raman prieteni dupa aceea.insa eu prefer relatii serioase sa zicem ... totusi mai am destul timp
Cel mai bine este sa ai o relatie lunga.Pt ca atunci inveti cu adevarat sa iubesti o persoana.Sa ai pe cineva care sa te inteleaga si sa te ajute indiferent de situatie.Simti alceva atunci cand iubesti cu adevarat. Aventurile se iuta repede si la un moment dat te plictisesti de ele.
Buna, eu imi doresc o relatie de lunga durata alaturi de cineva care ar merita bine inteles.de ce? pentru ca la un momentdat te vei plictisi de aventuri si va fi timpul sa-tii faci cu adevarat un\o prieten\a.
Acum imi doresc relatia pe care o am cat mai lunga, insa dupa ce ma despart de ea, daca o sa ma despart, o sa iau o pauza sa mai pun suflet si o sa o tin pe varianta "o aventura"
Nu am de unde sa stiu daca este aventura sau nu. Aventura dupa parerea mea, este tot ce nu se termina intr-o casatorie reusita. Nu tot asa se numeste? Nu tot acelasi lucru il faci, ca intr-o aventura numai ca-l faci pe o perioada mai lunga de timp?
Eu imi doresc o relatie lunga, am o relatie ce promite...sa speram...
mai bine sa fii stabil decat o aventura...aici mai depinde si de ce fel om esti ce-ti place...
parerea mea e relatia stabila
La mine e si asa si asa daca ai inteles ceva daac se merita da vreau o rel de lungaa durata. daca nu cat m-ai multe si fete si aventuri... m-ai ales alea de "one Night" le ador :X
Eu imi doresc o relatie de lunga durata, partenerul sa fie intelegator, sa ma asculte cand am cv de zis, sa ma iubeasca si sa am ce discuta k el tot timpul +sa nu ne certam des. de fapt sa nu ne certam deloc :-x Sper sa gasesc
Doresc o relatie stabila si de lunga durata cu o fata cu care sa-mi petrec viata si toate clipele frumoase.id-ul meu este:aly_alynuk88
sînziana24 întreabă: