| Ryuk a întrebat:

Cati Fumati sau ati fumat Marijuana sau daca sunteti inpotriva ei cu un vote Sunteti de acord cu legalizarea ei raspundeti cu da sau nu

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Eu as fi de acord dar nu un gramaj minim...cum e si in afara happy

8 răspunsuri:
| thefirstangel a răspuns:

Nu nu sunt de acord... e o porkrie in special pentru adolescenti! care or sa ajunga sa fumeze marijuana si la scoala...

| tina28 a răspuns:

NU sunt de acord

| ahaha a răspuns:

Da, ar trebui legalizata, dar cu o anumita limita impusa happy

| skilllet a răspuns:

Am vrut odata, dar n-a mai putut aduce dealerul, asa ca am apelat la produse de spice shop, ninja strong big grin efecte super misto, dar din ce am auzit, nimic nu se compara cu maria big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitativa la pineapple express si poate va mai ganditibig grin

| IonutM22 a răspuns:

Da,vot pentru "sa se legalizeze tot in ***"

| Ryuk explică:

Skilllet dap ai perfecta dreptate si eu am bagat dela shop dar maria e campioana natura alea alea uite id meu sa vb ceva maryo_darkness

| Skullcandy a răspuns:

Frate...nu vad de ce nu ar fi legalizata.de la marijuana nu a murit nimeni.dar te la alcool si tutun "fara numar".are numai efecte pozitive.1 negativ.incetineste reactiile.nu e bine cand conduci sau cand lucrezi cu masinarii.dar cine conduce sau lucreaza cand se relaxeaza cu o muzica buna si cu maria? Diferenta dintre un sofer beat si un sofer "high" este aceea ca cel beat trece pe rosu.iar cel "high" asteapta sa se faca verde. daca intelegeti ce vreau sa zic deci un mare DA.n-ar mei trebui sa stam cu frica de garda.si daca ar fi legalizata ar trebui niste limite 18+ si sa nu fie gasiti cu mai mult de 2-3 grame.ca nu suntem hippy. Spre deosebire de alcool marijuana nu te face violent si inconstient de ceea ce faci.de la marijuana esti din contra pasnic te gandesti la viata.te amuza orice.iti da o stare de fericire atata tot.simturile sunt mai puternice.mancarea e mai buna.creste apetitul.esti mai odihnit. oricum eu nu consum pentru ca are neaparat efecte benefice, consum sa ma simt bine si sa scap de atatea griji.deci daca ma ajuta e buna... Legalize It! si nu distruge celulele creierului, testul acela a fost facut pe maimute carora le-au fost puse masti si au fost expuse la o cantitate imensa de fum si logica ca creierul moare daca e privat de oxigen! care nu ati fumat nu comentati