Liceul e finalizarea copilariei pot spune.Vezi tu la liceu o poti 'lua' pe 2 cai.Ori te distrugi si iti rupi viitorul in 2 cu anturajul Ori ajungi om.Eu din pacate am trecut prin prima etapa din cele 2. Mi-am cam distrus viitorul, si acum inca platesc greseala aia.Am abandonat scoala prin clasa a 10. Diferite probleme.Alcool,anturaj,eram smecher, par lung cercei. si altele Nu zice nimeni sa nu te distrezi, Insa mare grija la orele pe care le faci.Chestia e ca trebuie sa ai capul pe umeri.Nu face ce am facut eu, pune mana si invata, si poate vei ajunge ceva in viata.Sunt 2 feluri de oameni in lumea asta. Prima categorie : Cei care invata din greselile altora, si a 2 catergorie : Cei care invata din greselile lor.
Si eu am avut un anturaj prost, m-am apucat de fumat de baut. Dar ma bucur ca am iesit din el, de baut nu mai beau dar de fumat da (am incercat sa ma las, mai mutl obligata dar nu am reusit, am chestia aia gen; nu imi zici mie ca sa fac,, ) La liceu cred adica stiu ca o voi lua pe drumul bun avand in vedere ca stiu ce e ala un anturaj prost :3
Liceul chiar te schimba, doar ai grija in ce, nu trebuie neaparat sa fie o schimbare in rau.P.S:Incearca sa stai departe de tigari ajuta
Nu pe fiecare ne schimbă, depinde doar de anturajul și persoanele pe care le avem lângă noi.
Eu nu m-am schimbat deloc, e adevărat că în timpul anilor de liceu vezi lucrurile într-un mod diferit.
O zi frumoasă să ai și sper să nu lași pe nimeni să te schimbe.
O sa te schimbe sigur... In bine sau rau, asta depinde de tine si de colegi. Trebuie sa te avertizez, o sa dai de foarte multi prosti.
Stiu dar prosti sunt peste tot deci nu e o noutate.
Sa stii ca liceul te poate schimba, cunosc o fata care la scoala era vai de fundu ei(scuze de expresie) nimeni nu o baga in seama nici colegi de clasa o tratau diferit si mie asta nu mi place iar eu mai vorbeam din cand in cand cu ea deoarece imi era mila de ea iar ea acum ca s-a dus la liceu vai draga Doamne se crede cine stie ce ca s-a dus la liceu
doamne ce chestie interesanta ca s-a dus la liceu. ) pff mor de oamenii astia care se dau mare din orice prostie.
Da stiu nici eu nu o mai suport si daca o mai salut din cand in cand stii asa ca sa nu fiu nesimtita cum sunt altii.
Liceul te schimba, vei cunoaste multa lume noua, poate iti vei forma diferite anturaje si vei avea alte obiceiuri decat cele uzuale multa bafta la liceu