anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catre telefonul copilului.
Simt ca sunt in pericol. Sunt la o scoala in care copii din clasa mea se poarta foarte urat cu mine. Ei ma hartuiesc fizic si verbal. Ma fac sa ma simt foarte urat. Nu mai stiu ce pot face. Am si eu sentimente; uneori ei ma lovesc spunand ca a fost un accident, dar nu este. Mereu cand intru in clasa imi gasesc banca intoarsa, cand (colegii) trec pe langa banca mea mi-o zguduie incet iar o colega de-a mea se poarta foarte urat cu mine: tipa la mine cand ii zic ceva, celelalte fete se fac ca nu aud ce zic facandu-ma sa ma simt prost si data la o parte. Uneori imi fac lucuri neplacute ca sa nu ma simt bine, chiar si aruncandu-mi obiecte in mine. Si sa adaug ca in fiecare ora de desen colegul de langa mine ma loveste foarte rau in spate deoarece fiecare sta spate in spate in cabinet. Acum simt ca ma doare foarte rau spatele.
Cu alte colege ale mele nu mai pot vorbi caci ele doua ma obligau sa injur vorbind tare. Si cand eram in vestiar continuau sa sa hartuiasca, vroiau neaparat sa injur. Pentru ca am vrut sa o anunt pe profesoara noastra acest lucru, ele au vrut sa nu spun ce au facut;
La ora de desen mereu imi arunca mizerie pe masa. I-am spus sa nu imi mai arunce, iar ea inca continua spunand ca e un accident, dar nu este. Ea inca mai continua acest lucru.
Simt ca de fiecare data cand plec la scoala sufletul meu se intristeaza. Am si eu sentimente, si eu simt ca voi.

4 răspunsuri:
| marya23marya a răspuns:

Vorbeste cu directorul daca nu face nimic vorbeste cu parintii roaga-i sa te mute la alta scoala sau pur si simplu nu-i baga in seama fi draguta cu orisicine vezi-ti de teme scoala zambeste sa le arati ca nu esti complexata de ce fac ei si gandeste-te ca nu merita sa suferi din cauza unor tampi pentru ca nimeni nu merita gandeste-te ca cineva sus ii vede si intr-o zi o sa li se intample si lor cv p.s. uuuu fi o persoana cuminte demna nu pune la suflet toate numicurile si inca cv incearca sa-ti faci prieteni in alta clasa si atunci cand iti fac cv neplacut ( chiar daca nu poti)) fi relaxata fara stress chiar zambeste pup ( tia scris o fata de a 8a )

| Diidi23 a răspuns:

1.Spunele parintilor tai ce ti se intampla la scoala. 2.Cheama-ti parintii la scoala sa vorbesca cu diriginta sau invatatoarea.Dar nu le spune nimic colecilor tai.La intalnirea cu diriginta trebuie sa fii doar tu, parintii si diriginta.Acei copii care te-au pagjocorit vor fi pedepsiti si nota scazuta la purtare. 3. Daca nu ii mai suporti atunci mata-te la alta scoala, sunt sigura ca parintii tai te vor intelege.

| XoMasquaradeXo a răspuns:

Stiu prin ce treci pentru ca si eu am fost "bataia de joc" a colegilor in generala, iar situatia mea era oarecum asemanatoare deoarece si pe mine ma ignorau iar cand voiam sa intru in vorba cu ei ma alungau ca pe ultimul caine, sa nu mai spun de vorbele grele pe care mi le aruncau si multele rautati care ma faceau sa ma simt ca ultimul om... Acea perioada a fost una din cele mai grele din viata mea, dar am reusit sa trec peste cu capul sus.Nu ii lasa sa te faca sa te simti cea mai proasta\urata, etc pentru ca daca ai o parere buna despre tine poti face fata.Atunci cand iti fac ceva rau sau te ocarasc prefa-te ca nu iti pasa, stiu ca va fi foarte greu dar merita sa incerci sa nu mai pui la suflet toate rautatile, pentru ca fiecare va fi pedepsit de viata asa cum merita(crede-ma colegii care si-au batut joc de mine au acum parte de raul pe care ei insisi l-au facut).Vor exista momente in care te vei simti doborata, atunci poti incerca sa vorbesti cu o prietena sau un psiholog care te va ajuta sa treci peste aceasta perioada dificila. Sper sa te fi ajutat.:* P.S.Gandeste-te ca si altii au aceeasi problema si nu uita, CAPUL SUS!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!