| Caramida_Lucian_1998 a întrebat:

Caut actori vocali freelancer. Salut,nu stiu daca e acesta siteul potrivit dar as avea nevoie de niste actori vocali care sa faca asta pe gratis,chiar daca suna aiurea. Am nevoie de oameni care daca ar putea sau ar fi putin interesati,care sa detina si un laptop sau un telefon cu microfon cat de cat decent si care ar putea interpreta cat de cat bine replicile. Stiu ca suna aiurea,nu pot plati,dar sunt la inceput in business. Fac o animatie si as dori niste actori vocali cu care as putea colabora. Caut in general fete dar am nevoie si de baieti. Dar e doar un proiect, nu promit nimic, pentru ca timpul meu e limitat.Acum sa ma prezint putin: Ma numesc Lucian, am 16 ani, sunt din Suceava, si sunt animator de vreun an jumatate. As fi recunoscator sa vad oameni care s-ar implica in acest proiect. Daca e cineva interesat imi poate lasa numele de Facebook sau chiar linkul eventual si cu descrierea pozei pentru a imi fi mai usor sau de unde este pentru a gasi mai usor.Multumesc de timpul acordat!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna bine si ma pricep la a scoate mai multe voci insa nu prea am ceva calitativ sa fac asta si nici nu imi pot lasa din pacate datele personale aici. Fa la tine in localitate un castingwinking