Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Bună seara. Este normal ca la 16 ani să am un sân mai mare decât celălat dar să se vadă destul de rău diferența? Îmi e rușine când mă duc la plajă sau etc.și vreau să știu dacă se va ...? (mai mult)
Daca mi- a scris ospatarita pe servetel ca sa am pofta buna si a pus si inimioare de acolo de unde mi am cumparat ieri si azi de mancare meniul zilei inseamna ca ma place? Sau poate ca la toti oamenii ...? (mai mult)
Cum sa aleg ce sa fac dupa ce dau bac ul>?
Ajutor am o doamna de chimie tampita si se ia mereu de mine. Imi vine sa imi bag un glont in cap de fiecare data cand vad ca am ora cu ea. O sa ajung ori sa ma sinucid ori sa o impusc pe ea. Ce ma fac ...? (mai mult)
Vreau un sfat sunt baiat: Avem o fata in clasa care e cea mai toxica o zis in clasa ca ce poate sa faca cu mine si i- am zis ca ‘mai ales ca e grasa si se pune ma sufoca’ dupa o inceput sa ma traga...? (mai mult)
Salut…sunt baiat si vreau un sfat util Asta este ultimul an de liceu si deja observ ca totul se distruge Fetele intre ele se barfesc se judeca una pe alta si asta ma afecteaza ca sef al clasei cand...? (mai mult)
Buna ziua.Sunt clasa a 11-a pe profilul economic pot sa ma mai ma transfer la seral in alt liceu tot anul acesta?
Salut, știți ceva casti bluetooth care sa meargă și la o distanta mai mare? De exemplu mi-aș lasa telefonul jos și as lua doar căștile cu mine cat timp sunt la lucru în depozit
De ce nu primesc mule like-uri pe Facebook?
Acum cateva zile m- am despărţit de iubita mea, am fost împreună 2- 3 luni, dar vorbeam de aproximativ 1 an şi jumătate Cand am început să vorbim fiind la liceu amândoi eram introvertiți și...? (mai mult)
Salut deci am o problema destul de mare zic eu si sper sa ma ajutați deci am un prieten care l- am ajutat cu un cont de google și contul de Google era logat un cont de joc si după asta mai exact astăzi...? (mai mult)
N- am niciun noroc vere în iubirea asta, pe bune îți spun, o baftă n- am, toate partenerele mele îmi spun ca a pupat- o, ca nu stiu ce, le ascult și mă gândesc eu nu am parte de asa ceva ..nu...? (mai mult)
Îmi e frică să propun fetelor de care sunt interesat să ieșim la o întâlnire, dacă mă refuza ce mă fac?
Buna! Am o problema, vreau sa ma pocaiesc, simt nevoia, simt ca vreau sa- mi dedic viata lui Dumnezeu, dar prietenul meu nu vrea nicidecum, i- am spus ca nu renunt la pocainta si ca Dumnezeu e primul...? (mai mult)
Vreau și eu niște răspunsuri serioase, nu date așa în glumă! Am 17 ani, și sunt domnișoară, n am făcut o cu nimeni, dar din curiozitate am băgat un deget, nu a curs sânge sau ceva dar îmi...? (mai mult)
Mi-a murit cățelul într-o bătaie, nu mai pot, vreau să mor, mi-e dor rău de el, nu mai pot, plâng continuu.
Buna, am o mare problema exista vreo posibilitate sa- mi fac bt pay fara a primi acordul părinților din aplicația lor pentru ca ei nu o au stiu ca înainte exista o metoda cu o versiune veche de btpay...? (mai mult)
Cati prieteni adevarati aveti? :)
O mai știți pe Brigaela? :)
Care este mai sănătos decât celălalt dulce sau sărat, întreb asta pentru că sunt mic am 9 ani și nu știu ce să aleg.
De pe cardul de sprijin educational din ce magazine putem achiziționa haine ( sinsay,Zara, pepco?)
Salut! Licee in domeniul Avitație dar să aibă și internat/cămin/cazare?
Buna tuturor! Sunt in clasa a 9- a si vreau sa ma transfer la Colegiul National Sfantul Sava in clasa a 10- a. Am luat media 9.70 la examen si la Sava ultima medie la mate- info a fost 9.67 (eu sunt...? (mai mult)
Ziuă bună tuturor! Sunt o pensionară, iar acum câteva zile, fiica mea m- a rugat să am grijă de nepotul meu, Ionuț. Desigur, am acceptat cu drag, fiindcă îl iubesc nespus! Totuși, când...? (mai mult)
Am piercing în nas cu biluță de câteva luni, am încercat să îl scot și nu mai iese din nas iese doar până la jumătate ce pot face
Salut TPU Cum vi se pare flip.ro, ce experiente ati avut cu ei? Aud numai chestii nasoale dar ma deruta ca vad si reviewuri bune. Flip.ro, Apple Plug sau MpStore?
Bună seara Vreau și eu un sfat bun eu cu iubita mea locuim împreună suntem împreună de 9 luni de zile are 2 copii și fostul ei este am înțeles că e tatăl la copii foarte obsedat de ea si ...? (mai mult)
Buna, am si eu nevoie de ajutor, acum o luna am cunoscut un tigan, de care sunt moarta dupa el doar ca ne- am certat si el si- a pierdut jumatate din sentimente doar ca el inainte mai statea cu una doar...? (mai mult)
Daca sambata la mine la lucru nu trebuie mers neaparat inseamna ca e ok sambata daca lipsesti fara sa spui nimanui nimic?
De ce alte fete la vârsta de 14 ani au sânii ca un adult iar altele atunci încep dezvoltarea? Are legătură cu greutatea în kg?
Hey TPU Sunt baiat, am 20 de ani și mă simt foarte aiurea Am decis ca pe 4 Ianuarie sa plec din țara.în Franța mai exact. Acum ajuns aici mă simt foarte singur. înteleg acum cum este sa...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare care ma macina tot timpul, daca am 14 ani fac 15 si mărimea penisului meu este de 12- 13 cm este ok sau este mic? Si daca mai sunteti altii de aceeași varsta voi cat ...? (mai mult)
Salut, TPU am 2 intrebari la voi 1 cum a si putea ca sa ma opresc din consumul de crystal meth ( nu sunt foarte dependent am consumat 4 5 g maxim ) dar a si vrea sa stiu. 2 credeti ca daca de ex azi...? (mai mult)
Salut! Vreau sa ma apuc de facut DJ- ing acasa. Imi doresc foarte mult acest lucru si incerc sa fac remix uri la piese edm. Prima data am incercat asta in 2022 dar am crezut ca nu e pentru mine. Stiu ca...? (mai mult)
Bună. Aș avea o întrebare: știți cumva cât se plătește pe oră dacă merg sa ajut pe cineva la curățenie în casă +gătit +avut grijă de 2 copii(amândoi sub vârsta de 6 ani)?
Daca iti arata ochii obositi fara ochelari atunci inseamna ca mereu cand vei sta fara ochelari iti vor arata asa sau isi revin pana la urma?
Cabd se intampla sa nu iti mai raspunda o persoana la care ai dat poza cu tine inseamna ca cel mai probabil vrea sa iti faca rau sau? Sau daca nu ti se vede si zona intima si asa nu iti face nimic?
Bună, am o întrebare am 14 ani și toate fetele au sânii dezvoltați (de la mine din clasă) iar ai mei aproape se dezvoltă, nu sunt foarte plinuță undeva la 47 de kg ce aș putea să consum sau...? (mai mult)
Bună merită să îmi iau iPhone 13 mini având în vedere ca suntem în 2025? De pe eMag
Bună,am o problemă am 14 ani și toate fetele din clasa mea sunt dezvoltate la sânii numai eu nu, nu sunt nici foarte plinuță am 47 kg, ce aș putea face
Buna, cei care sunteti la liceul militar, dar nu sunteti din acelasi judet unde se afla liceul, cum v ati acomodat cu plecarea de acasa dar si acolo.Cine poate sa mi spuna si mie toti pasii pentru admitere,...? (mai mult)
Buna! Va rog sa raspunda cei care si au dat comenzi pe zara! Am plasat o comanda acum cu reducerile, si mi- am pus un email gresit, si nu stiu parola de la el. Cum va anunta cei de la zara de comanda...? (mai mult)
Unde mă pot înscrie la preadmitere AC București 2025?(un link va rog )
Am 13 ani dacă îmi rad mustața mă voi irita?
Daca AI ne va inlocui majoritatea joburilor.Cei de la liceele slabe, care nu vor urma o facultate sau care poate chiar se lasa de scoala sau care nu iau bacul ce vor face? Eu sunt la mate info si ma cam...? (mai mult)
Care este cel mai " scump " sa zicem asa hobby/hobby- uri ale vostre? Ale mele sunt mangauri ( damn cacaturile astea sunt scumpe in draci ) si Armele Airsoft ( plange portofelul zilnic de la ele ))))...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Victorioan29012008 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!