Vai dar. ce surpriza ai avea daca dupa toate aceste lucruri, ea nu ar vrea sa vorbeasca cu tine? :/
Dar sa nu ne gandim la asta. Este simplu, vorbeste cu rudele ei
Pai ideea e ca îmi dădea semnale. Eu sunt ospătar și când a fost acolo în real life mi-a fost rușine, n-am avut curaj sa ii cer eu Instagram ul. Oricum ii plăcea și ei de mine ca se vedea. Ideea e ca i-am dat cerere și mamei și tatălui și mătușii ei. Niciunul nu a avut nici o reacție, doar mama ei mi-a dat respingere, probabil pentru ca nu ma cunoaste. După i-am dat mesaj și nici nu l-a văzut, am intrat la request și nu o sa vadă mesajul niciodată dacă e sa aștept... Nu știu ce alta soluție pot încerca...
Si verificat toate persoanele de la prieteni? Poate nu are numele ei pus, poate are altul. Sau poate nu are Facebook.
Te duci în orașul unde se află și o cauți.
Nu pot vedea prietenii pana nu-mi accepta cererea. Nici dacă îmi accepta cererea nu știu dacă ii pot vedea dacă e sa aibă contul pe privat. M-am gândit și la faza ca poate are doar Instagram. Asa ca am cautat Andra și numele de familie pe Instagram și n-am găsit nimic... Nici la urmăritorii mătușii nu e, iar la contul mamei și tatălui ei sunt pe privat iar și nu pot vedea urmăritorii... Iar dacă caut doar Andra, sunt șanse de 0, 0001% sa o găsesc la câte Andre sunt în lumea asta
E simplu asa... Eu nu ii găsesc nici Instagram-ul, D-apoi casa
Poate îi trimiți o cerere de prietenie persoanei care a zis "Ce mare s-a făcut"?
Ești chiar așa de sigur că îi plăcea și ei de tine? Ce semne îți dădea?
Se uita insistent. Îmi cerea diverse favoruri pe care le putea face oricum singura, dar făcea asta ca să se bage în seama cu mine... Și oricum, e greu de explicat, e un sentiment pe care îl simți când cineva te place, nu pe care îl poți explica
O sa încerc și asta... Deși nu cred ca îmi va da ea Facebook-ul ei. E prea dubios sa îl cer asa, un necunoscut pana la urma
Orice fată poate face asta. Ți-a dat speranțe false. Unele fete fac așa din politețe. Nu înseamnă că te place.
Mda. Bine ca știi mai bine fără sa fi fost acolo. În fine, nu ma ajuta cu nimic răspunsul tău.
Ai să vezi tu și o să îmi dai dreptate. Am trecut prin rahaturi de genul
Are prietenii privați și nu pot vedea?