| ELYMARYAN a întrebat:

Caut prieten cine se ofera?

10 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Avem o problemălaughing... eşti băiat sau fată?thinking mă prind eu mai greubatting eyelashes

| FreakyFred a răspuns:

Pai ai putea cauta la "hotline for gay" sau la orice sex-shop pentru gay sau in parnaie, la dusuri. oricum, TPU nu e locul unde un gay sa-si intalneasca jumatatea masculina pe care a pierdut-o, sa stii si tu asta.
as zice fraza mea specifica "mult noroc in continuare" dar cand vine vorba despre un gay, parca nu mai vreau sa spun asta...

| FreakyFred a răspuns:

Se vede din poza ca esti fata... gayule, dc nu recunosti? nu e nimic rau in a fi gay, doar ca toata lumea te va ignora, injura, izola si parasi la un moment dat. viata e grea, dar asta e. apropo, imi pare rau de tine, dar titlul gaylord 2010 s-a dat anul' asta... poate la anul'
din nou, cu greu, ma abtin sa nu iti zic fraza specifica si ma abtin si mai mult sa nu te injur, gayule!

| YoungSteve a răspuns:

Nu sunt gay...raised eyebrows

| matrixismyname a răspuns:

Nu ca as fi homofob... dar prieten in sensul cineva cu care sa vorbesti, sau like a boyfriend? (iubit?!) laughing?
Am alta orientare so...scuzeee.

| GabiStory a răspuns:

Mah da ce aveti voi cu el/ea nij eu nu prea inteleg ce e laughing poza si numele zice cai baiat da na cine stie poate... nu stiu chiar dacai gay ce aveti cu el cine a zis ca gay nu pot avea prieteni nuami sa ai grije sa nu dormiti impreuna laughing restul e ok so poate chiar e fata si e contul lui gacicasa sau nu stiu sunt confuz crying scuze de greseli am scris repede

| ColorlessRainbow a răspuns:

Gay :O:O pe TPU:O, premiera, sunt la mine in scoala destui depinde cati ani ai laughing

| ELYMARYAN explică:

Sunt fata fratilor

| DanielDaniel13 a răspuns (pentru ELYMARYAN):

Baga id meu si vb id_d_mess

| Kazimir a răspuns (pentru ELYMARYAN):

Pariez că ești urâtă happy