Pai ai putea cauta la "hotline for gay" sau la orice sex-shop pentru gay sau in parnaie, la dusuri. oricum, TPU nu e locul unde un gay sa-si intalneasca jumatatea masculina pe care a pierdut-o, sa stii si tu asta.
as zice fraza mea specifica "mult noroc in continuare" dar cand vine vorba despre un gay, parca nu mai vreau sa spun asta...
Se vede din poza ca esti fata... gayule, dc nu recunosti? nu e nimic rau in a fi gay, doar ca toata lumea te va ignora, injura, izola si parasi la un moment dat. viata e grea, dar asta e. apropo, imi pare rau de tine, dar titlul gaylord 2010 s-a dat anul' asta... poate la anul'
din nou, cu greu, ma abtin sa nu iti zic fraza specifica si ma abtin si mai mult sa nu te injur, gayule!
Nu ca as fi homofob... dar prieten in sensul cineva cu care sa vorbesti, sau like a boyfriend? (iubit?!) ?
Am alta orientare so...scuzeee.
Mah da ce aveti voi cu el/ea nij eu nu prea inteleg ce e poza si numele zice cai baiat da na cine stie poate... nu stiu chiar dacai gay ce aveti cu el cine a zis ca gay nu pot avea prieteni nuami sa ai grije sa nu dormiti impreuna restul e ok so poate chiar e fata si e contul lui gacicasa sau nu stiu sunt confuz scuze de greseli am scris repede
Gay :O:O pe TPU:O, premiera, sunt la mine in scoala destui depinde cati ani ai
Diorrus întreabă: