@flav ce vrea sa zica raspunsul tau? ca vrei sa fi prieten cu ea pentru...alte chestii?
Si eu ma propun, insa propunerea mea este diferita de cea a lui Flav
:p
>
Daca esti fata, minim 18 ani si esti si virgina, ma auto-propun eu. Ce doresc eu de la prietenia mea cu tine nu necesita prea multa gramatica, deci cred c-o sa ne intelegem bine.
Ma alatul celorlalti...toti avem nevoie de prieteni dar totusi mai incearca si pe my space sau pe hi5
Hey, tocmai am implinit 18 ani si ma simt mai singura ca niciodata, am tot ce vreau dar parca "unde sunt prieteni mei?". As vrea un prieten adevarat chiar si la distanta caruia ii pot spune orice si care sa ma asculte sa vorbim despre orice, sa fim deschisi chiar si sub anonim, as vrea ceva diferit, poate sa ne cunoastem chiar face to face. cine e interesat ma gaseste pe id: by.bianca92
Buna si eu caut prieteni noi. De fapt caut pe cineva care sa vorbeasca mult sa fie deschis si comic. In caz ca vrei sa ne cunoastem id: by.bianca92
Caut prieteni emo si colegi emo, va rog trimite -ti, e-mail la horiaopran@gmail.com sau tel = 0754614557