Inainte sa plec vreau sa stii ceva:. arunca pozele cu mine si sa nu’ti fie dor.ca n-are de cine
# Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul
# Prea tarziu pentru regrete…pentru lacrimi …Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!
# Am o vorba de la tata. intr-o zi se-ntoarce roata
# Am o tehnika speciala. stiu exact cum sa te bag an boala. sa te’nec an parfum si sa ma vezi printre baloane de sapun
# Nu-mi pasa ca ma sting ujor asteptamnd.nisip purtat.de vant.doar lacrimi mi-ai lasat si un suflet pierdut.sa-mi tsina de urat.
# I need you here wherever you are …I need you now to take me so far!
# Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar
# Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge
# Sunt inofensivă, dar gândul meu e criminal
# După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu
# Let me feel it, i wanna touch your skin.let me kiss it, i wanna taste the sin
# Viciul dăunează doar dacă nu iţi face plăcere! Continuare, mai multe statusuri
* Vreau cu trupul meu sa iti soptesc, cu gura mea sa iti vorbesc, cu ochii mei sa te privesc si cu inima mea sa TE IUBESC
* Sunt foarte sexy. ma scoti la un Pepsi?
* As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
* Ce ai tu acolo jos, nu e de niciun folos. Ce am eu, e dorit mereu!
* Sunt o fetita si sunt foarte cuminte. vorba vine. asa cum vine asa si pleaca.
* Daca baietii erau atat de folositori pe cat se cred, nu erau lesbienele.
* Sunt atat de cool incat nici nu am nevoie de statusul asta.
* Haha, si eu care credeam ca ai ceva mai bun de facut decat sa-mi citesti statusul.
* Nu te deranja sa-mi scrii daca n-ai buletin! Nu ma complic cu minori.
* Am fite pentru ca imi permit! Ai ceva de obiectat? Asa ziceam si eu!
* Sunt fitoasa si mofturoasa dar n-ai ce face, decat sa-mi da-i pace!
Pentru mai multe statusuri cool pentru fete apasa pe butonul mai departe.
* Cand ma uit la poza ta imi vine sa sting monitorul. Ba nu, m-am razgandit, imi vine sa scot compu' din priza!
* Nu am chef de tine, e chiar asa de greu de priceput?
* Ma descurc si fara ajutorul tau. M-am schimbat si de tine nu mai am nevoie nici macar in pat!
* Esti frumos si-mi permit sa te-ntorc si pe fata si pe dos! Daca mai comentezi, te-arunc in cos!
* Te mai suporti? Eu nu te mai suport! rolling on the floor
* Oh doamne, iar tu?
* Esti incredibil baietas. incepi sa-mi placi! Orice-ai face doar sa nu te lasi!
* Stiu ca sunt cool si stiu ca sunt frumoasa! Alte dume mai ai? Cand ai terminat imi dai un beep. Te pup, pa!
* M-am saturat de tine, tu chiar nu te-ai prins. Greu mai esti de cap!
* Esti la fel de plin de tine cum e iarba pe-un teren de fotbal. Nu ma refer la terenurile din Romania ca acolo bate vantu'. rolling on the floor
* Vai vai vai, aici scrie DND! Tu stii sa citesti?
* Hai pa! phbbbbt N-ai tu fata! rolling on the floor
Statusuri noi pentru fete
Date: 18 Jan 2010 Comments: 10 so far - 7, 127 views | Share
-Gura mea gurita dulce cum te prinde te seduce
-Multe fete ca si tine / Isi doresc sa stea cu mine / Pe ele le pacalesc / Si pe tine te iubesc
-Fetita talentata din revista decupata
-Stiu sa iubesc. stiu sa ranesc…. nu te juca… sti bine ca pot trisa
-Te sarut in stil versace ca lumea sa te atace…te sarut in stil armani ca sa`mi oftic toti dusmanii…te sarut in stil chanel ca asa`s doolce eu de fel
-Sunt fierbinte si mi`e frica sa nu ma sting ca o lumanare in bratele tale!
-Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul…
-Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte!
-Hai sa trecem la fapte ca de vorbe m-am saturat!
-Nu esti decat o marioneta…si-ti dai impresii…. esti "vedeta"…ma faci sa rad…esti chiar penibila…dar tu te crezi "irezistibila"
-Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei
-Te iubesc te doresc du-te draq ca glumec!
-Imi pace sa ma plimb prin ploaie pentru ca nimeni nu vede ca plang
-Nu-s momentan la tastatura, dar dac tipi foarte tare la monitor s-ar putea sa te aud…
1. De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu…
2. Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima, ti se goleste creierul….
3. Cand un pictor orb v-a picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine… TE IUBESC!
1. A aparut un nou tip de pizza. Pizza EMO, care se taie singura.
2. O masina care merge cu viteza luminii va avea farurile aprinse?
3. *** dus, dar si pe tine daca vrei…
4. Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate.
1. Nu am bani de status….i’am cheltuit pe avatar.
2. Munca este un izvor de sanatate, deci sa lucreze cei bolnavi…
3. Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…
4. Ma numesc cum ma numesc si ma cheama cum ma cheama!
5. Diplomatia este arta de a spune: "Cutu, cutu …", pana ce apuci sa pui mana pe o piatra.
6. A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
7. Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
8. Status under construction.
9. Foaie verde de Bihor nu da mass ca ai ignore!
10. Nu fura. guvernul uraste competitia.
Numar stropi de ploaie ce se bat de fereastra mea!
٩(-̮̮̃-̃)۶
Sper ca te-am ajutat!
Într-o lume mare cu prea puţine uşi deschise, sunt încă o puştoaică ce trăieşte prin vise!
Ralu_6779 întreabă: