| DenisaMetal a întrebat:

Cazul sta in felul urmator: Unui baiat ii place de mine si nu vrea sa imi zica nimic asadar si eu il plac, dar prietena mea cea mai buna si-a dat seama ca mereu este in apropierea mea, chiar acum doua saptamani l-am chemat afara cu rolele si nu a venit, dar in schimb a venit mai tarziu prin trecere si eram cu prietena mea vorbeam. In timp ce a sosit el a venit cu masina si se afla tatal lui si sora lui cea mica asta nu conteaza. Si am inceput sa vorbesc cu el si in tot timpul de 5-10 minute cat a stat ma privit si tot isi cerea scuze ca nu a putut venit cand ma uitam in ochii lui incepea sa se uite alt undeva si avea ceva de spus dar nu a indraznit sa imi spune si nu stiu de ce ori ca era prietena mea de fata. Am nevoie de un sfat ajutor? Ce parere aveti este bine sa ii dau apropouri sau sa las timpul sa decida?happy

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Este bine sa ai intinzi o mana Daca el accepta este perfect dar vezi sa nu pici in extrema cealalta Poate joaca teatru Asa ca ai grija Iar ca fata incearca sa-ti pastrezi demnitatea indiferent cit pierzi Pe moment ti se pare ca ai pierdut dar dupa un timp i-ti dai seama ca ai castigat enorm Educatia si caracterul nu se cumpara Dar este bine sa mai lasi si intregul sa hotareasca Bafta Pa

5 răspunsuri:
| broscutsaaa a răspuns:

Comporta`te cum ai facut`o pana acum, si poate poate... prinde curaj.

| Lorelai a răspuns:

Baiatul asta chiar te place, dar lasa-l pe el sa faca primul pas, cum ai zis si tu lasa timpul sa decida. De ce sa ii dai apropouri? Ti-e frica ca ti-l ia cineva? Ai rabdare!

| cryssy95 a răspuns:

Nu am inteles exact ce vrei sa spui
sa stii ca daca baiatul si-a cerut scuze ca nu a putut sa iasa asta nu inseamna ca te placestraight face
nu vreau sa tedezamagesc
dar cand cuiva ii place de cineva o arata in mai multe felurioh go on

| gaabitaa95 a răspuns:

Bate apropouri adica. eu asa as face.as incepe cu texte de genu "Ce muzica asculti "Si dupa ce zice el un gen tu sa zici "Vai da si eu la fel " Si tot asa.Si apoi nu stiu sa il intrebi direct."Ce parere ai despre mine " sau mai bine sa il faci sa isi dea seama ca il placi. sau si mai usor "Ba omule tu ma placi eu te plac. vrei sa ne combinam "mult mai simplu.laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea lasa timpul sa decida dar i-ai da de inteles ca nu esti interesata de el. Facandu-i avansuri, va crede ca nu esti fata pe care o considera el. Spune-i ca l-ai observat mai tandru cu tine, simti ca-ti acorda o atentie speciala.