1. cerul si pamantul
2. apele
3.vegetatia
4.lumina
5.animalele
6.omul
7. s-a odihnit
Scuza-ma, dar e gresit
E total gresit
Ziua I : Lumina
ziua II: Cerul
ziua III: Pamantul si lumea vegetala (plantele)
ziua IV: Luminatorii cerului
ziua V : Pasarile zburatoare si animalele din apa
ziua VI: Animalele terestre si omul, care reprezinta coroana creatiei
ziua VII: s-a odihnit
fundita?
Am sa-ti spun pe rand, am fost la olimpiada de religie in clasa a VII-a si stiu:
I zi:lumina, Dumnezeu a despartit lumina de intuneric, lumina numind-o zi iar intunericul noapte
IIzi>bolta cereasca, taria sau vazduhul care desparte apele de pe pamant de cele din nori
IIIzi:uscatul, marile, oceanele, raurile (s-au adunat apele de sub cer la locurile lor si s-a aratat uscatul, apoi iarba, pomii si celelalte plante)
IV zi:soarele, luna, stelele
V zi>vietuitoarele din apa si pasarile
Vi zi:vietuitoarele de pe uscat, animalele mari, taratoarele apoi omul
VIIzi
umnezeu s-a odihnit
Tot ce ti-am spus e adevarat, o sa vezi ca asa o sa-ti spuna si profesorul/profesoara ta.
Ms mult
Da voi chiar credeți ca Dumnezeu există?
Dacă Dumnezeu în prima zi a făcut lumina
și în à treaba zi a făcut soarele sursa lumini eu nu mai înțeleg nimic?
Dacă soarele e sursa lumini trebuia făcut în prima zi nu în a treaba zi ca în Biblie scris ca în prima zi a făcut Lucian și în à treaba zi a făcut soarele sursa lumini ce legătură au astea? nu are nici un înțeles numai minciuni sunt în Biblie?
Nimeni nu stie sigur ce a creat Dumnezeu in 7 zile, doar spun ce scrie in Biblie-vechiul testament (care a fost scrisa de niste oameni deci este o doar o teorie)
ZIUA ÎNTÂI: Despărţirea luminii de întuneric
ZIUA A DOUA: Despărţirea apelor pentru a forma cerul şi marea
ZIUA A TREIA: Separarea mării de uscat. Crearea plantelor
ZIUA A PATRA: Crearea luminătorilor care să cârmuiască mersul zilei şi al nopţii
ZIUA A CINCEA: Crearea păsărilor şi peştilor care să umple cerul şi marea
ZIUA A ŞASEA: Crearea animalelor şi a oamenilor care să umple pământul şi să mănânce plantele
ZIUA A ŞAPTEA: Crearea cerurilor şi pământului a fost terminată, iar Dumnezeu s-a odihnit.
Ziua 1 dumnezeu a creat lumina ziua 2 dumnezeu a creat cerul ziua 3 dumnezeu a creat pamantul ziua 4 dumnezeu a creat animalele ziua 5 dumnezeu a creat apa ziua 6 dumnezeu a creat oameni ziua 7 dumnezeu s-a odihnit
Dumnezeu a creat N-versurile in "7 zile", nu are nici o legatura cu religia dragilor, însă are legatura cu Credinta, căutați sa cititi printre rânduri.
anonim_4396 întreabă: