| Dean1996 a întrebat:

Ce ați face dacă, într-o zi normală din viața voastră, v-ați trezi cu idolul vostru la ușa camerei voastre?

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Adica Ian Somerhalder love struck
hmmm, nu stiu ce as face, cred ca m-as inrosi la fata si as ramane fara glas big grin

14 răspunsuri:
| Dean1996 explică:

@Dσℓℓу, Idolul meu,este foarte greu,mie îmi place foarte mult de Frank Iero(da,are multe tatuaje într-adevar,dar nu îmi pasă,sincer,este politicos,vorbește frumos,drăguț,mulți judecă după aparențe,și nu e bine).În același timp îl ador și pe Jensen Ackles(joacă în Supernatural rolul lui Dean Winchester,îmi place foarte mult ca actor)
Acum,în final,cred că dacă m-aș trezi cu unul din ei,sau poate amândoi chiar,cel mai probabil,sută la sută mi-aș uita cuvintele,m-aș holba la ei pentru cateva secunde,m-aș ridica în picioare,i-aș lua în brațe,i-aș întreba despre viața lor,cum se simt în general,aș discuta cu ei,bineînțeles,aș face câteva poze cu ei, le-aș pune pe hi5, facebook,TPU, avatar(messenger) și acolo ar murilaughing.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

@bella1998: Mi-l poti aduce si mie pe Rp ca sa-i trag vreo doua. Stai, sa vezi ce-i fac rolling on the floor.

| Dumnezău a răspuns:

Avand in vedere ca e Blake Griffin(baschetbalist),i-as spune sa aiba grija la tavan,l-as pofti inauntru, l-as servi cu un un Gatorade/Red Bull, i-as cere un tricou si as merge la sala cu el ca sa facem un 1 vs 1. big grin

| alessia a răspuns:

La asta chiar nu m`am gasit.
pai l`as invitha inauntru sh am diskuta chestii
as incerca sa-l cunosc mai bine whistling si sa aflu totul despre el.
asta chiar ar fi ceva superb! [love struck]

| Bylok a răspuns:

Cred ca l-as invita la o plimbare lunga de tot(nu as cere autografe,nu as sari pe el, nu l-as sarutalaughing, nu l-as speria pentru ca pana la urma urmei este tot un om la fel ca minewinking ).I-as pune intrebari despre viata lui personala si i-as demenstra ca nu sunt un fan disperatwinking.

| Dσℓℓу a răspuns:

Chiar nu mi-am pus intrebarea asta niciodatastraight face...Este chestie de moment. Adica eu as actiona pe moment.Chiar nu stiu ce as face.U ce ai face?

| mirelwshha a răspuns:

Pai cred ca l-as invita la o cafea si am avea o lungaaaaaaa conversatie. Am o multime de intrebari care asteapta un raspuns!winking

| dorotich a răspuns:

Pai.pentru ca eu sunt o fire care exprima foarte mult prin expresia faciala (uneori pur si simplu nu ma pot controlabig grin), probabil ca as fi foarte uimita. apoi, dupa ce mi'as reveni, cred ca l'as invita inauntru, l'as intreba daca vrea un suc, ceva apoi as gasi un subiect despre care sa vorbim. si probabil i'as pune foarte multe intrebari big grin

| bella1998 a răspuns:

Wow, robert pattinson sau kristen stewart la mine acasa? asta e imposibil, dar cred ca l-as invita inauntru sau la un suc si sa povestim... apoi sa imi zica ce se intampla in partea a IV-a din twilight, adica breaking down(cred ca prietenii mei ar fi super incantati sa le povestesc despre acest episod din twilight laughing ) apoi l-as pune sa imi povesteasca despre viata lui personala. apoi l-as pune sa imi interpreteze ceva sau sa imi cante ceva (din cate stiu rob pattinson canta) si apoi l-as pune in pat si i-as spune ''good night''. cred ca ar fi super super tare!

| SorriX a răspuns:

Hm... cred ca ar fi ceva gen m-as holba un minut la el fara cuvinte dupa ma prind ca nu visez si *fangirl scream*[happy poate si sub perna rolling on the floor) Da' oricum tot la mine moare devilrolling on the floor [--> concerte in dormitor, hell yeah laughing]
Acuma cred ca stii despre cine e vba rolling on the floorrolling on the floor

| NobleHeart a răspuns:

Mai intai as lesina, apoi l-as imbratisa si l-as saruta laughing

| DamonsGirl a răspuns:

Cred ca as lesina de fericire! rolling on the floor Oricum cred ca as plange si rade in acelasi timp laughing. Ar fi cea mai tare zilove struck.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idolul meu e Rafael Nadal, deci cred ca aş vrea să învăţ să joc tenis...

| LovingAdam a răspuns:

As ramane intr-un loc si nu as mai mai zice nimiclaughing apoi dupa ce imi revin ii arat toate desenele care le-am facut cu elrolling on the floorsi lasi invita la o plimbare sa lasi ruga sa imi spuna cum e viata de vedeta