Din simplu fapt ca nu te tine logat non'stop site-ul te=a facut sa iti schimbi parerea? cred ca nu te-ai exprimat corect...
Si eu am intalnit multe erori la logare si la intrarea de pe o sectiune pe alta, dar cred ca asta se datoreaza faptului ca se lucreaza inca la site, tot pentru a se gasi hibele astea. Pana la urma te mai loghezi inca odata si gata, doar nu trebuie sa spargi pietre de moara, tastezi cateva caractere si o iei de la capat
Mi se intampla si mie dar de fapt esti logat chiar daca acolo arata ca trebuie sa te loghezi . ca sa verifici cauta cuvinte cheie din intrebarea ta, si da pe userul gabryel si incearca` sa-l adaugi ca prieten. n`o sa mearga deci chiar daca "nu esti logat" poti sa raspunzi intrebarilor:d
Se mai intampla si erori. Cu timpul se vor mai face schimbari cu siguranta dar momentan trebuie sa acceptam ce avem.
Mi-e cand mi s-a intamplat asa ceva, a fost din cauza la browser, asa ca l-am reinstalat Firefox si a revenit la normal. Cred ca trebuie sa stergi toate fisierele temporare ale browserului.