| Mileeee98 a întrebat:

Ce aș putea face ca colegele mele de la școala sa nu-și mai bata joc de mine? adică întodeauna imi pun piedică și porecle.in fiecare zi patesc la fel și nu știți cât de tare doare(sufletește)... ce aș putea face? pliz ajutați-ma...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pune la suflet! probabil sunt niste reduse mintalsmug
Ai cat mai multa incredere in tine, ca doar nu ai sa traiesti toata viata numai in scoala.Tot o sa scapi de ele la un moment dat, asa ca fruntea sus si nu le mai lua in seamasmugsucces la scoala! pup

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Iti zic eu ce s faci
Am patit mai rau ca tinehappy
Pune mana pe o piatra cand plecati de acasa'
Si dale. dale pana ii umpli de sange
SI sa moara maicuta mea de mai sufla la tine'
Acuma cand ma duc prin generala
Mai vad " jmekerasi " De nu ii iau la cafteala vai de curu lor'
Se ia de aia mai slabistraight face De aia pe masura lor nu se ia'
Miercuri iar am drum prin generala:X abia astept sa ii caftesc pe aia care se ia de alti micistraight face
Ehe.
Nu te lua dupa cei care iti spun sa nu le faci nimic
Pune mana si spargei capu la unu sa vezi daca mai zice unu ceva
Te exmatriculeaza 2 - 3 zile cel mai grav caz
dupa te intorciwinkingSa vezi ce te respectahappy
Da sa ii dai sa zaca frate'
Nu fii fraierawinkingva dura asta pana vei termina generala
Si daca ai noroc vei pica cu acei colegi la liceu va fi la fel
Mai bine cat esti micawinkingdale
Ca nai ce sa patesti rau decat sa te exmatriculeze'
DALE nu te uitahappy

| Vizitiul a răspuns:

Pentru tine dor gesturile lor. Pentru ele stii ce doare? Cel mai tare doare faptul ca nu le iei in seama si nu te lasi afectata de ceea ce spun sau fac ele in legatura cu tine. Colegele tale atat pot sa faca deocamdata. Trebuie sa iasa cu ceva in evidenta, si cum nu sunt capabile de chestii bune, apeleaza la ceva rau.
Indiferenta este singura ta arma, ba chiar mai mult, zambeste-le in fata.

| Vizitiul a răspuns:

Nu stiu care i-ati dat inteligent, amuzant si folositor anonimului, dar gresiti. Eu i-as fi dat stupid, dar nu-mi sta in obisnuinta.
Blackangel98- Domnisoara, nu lua in calcul ceea ce ti-a spus acel utilizator anonim. In acel fel vei complica si mai mult situatia. Cel ce riposteaza la astfel de gesturi este mult mai slab ca cel ce le face. Fii inteleapta si nu le mai lua in seama. Se spune ca cei ce evita un scandal sunt genii. Ia in calcul ce am spus. Rezolvarea data de anonim este una imbratisata de un om care nu se poate controla pe sine, deci, un om slab. Esti o persoana slaba? Faci ce doresti, eu doar ti-am zis...

| smile a răspuns:

Buna! sa stii ca am trecut si eu prin asta insa daca mi-am tratat colegii cu indiferenta sau saturat sa mai faca glume pe seama mea. Nu mai pune atata suflet pur si simplu ele nu au altceva mai bun de facut decat sa te supere pe tine. Atunci cand te umilesc isi dau si ele seama ca te doare si tocmai din asta o fac sa te supere. Tu trateaza-le cu indiferenta! succes

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_1209 a răspuns:

Nu-ti pasa si. punct

| FreeHugsXD a răspuns:

Salut!happy
O solutie ar fi sa te impui. Dar sa o faci de fata cu ceilalti...sa vada ca in tine zace ceva imprevizibil, si ca lovesti atunci cand se asteapta lumea mai putin, iar cand vor face altii misto de tine se vor gandi de 2 ori.
Totul pleaca de la cum te comporti tu. Daca esti mai fraiera si nu ai prieteni e normal sa faca misto de tine.
O a doua solutie e sa socializezi cu cineva de care iti place in clasa aia si sa nu-i bagi in seama daca mai fac misto de tine sau le raspunzi cu replici mai inteligente.
Hai ca te descurci tu, ce mama naibii!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut tot felul de porecle, colegii ma batjocoreau, ba chiar mi-au bagat hartie igienica pe gat! Suferinta era la ordinul zilei ...Eu zic ca nu trebuie sa pui la suflet, nu-i mai baga in seama. Daca nu le dai atentie presupun ca vor inceta. Arata ca nu iti pasa de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu... data viitoare cand iti pune piedica infigete in parul ei si dai o palma cat sa nu o uite toata viata happy