| ionica56 a întrebat:

Ce a-ti face daca ati gasi cadoul de Craciun ascuns de parinti?

Răspuns Câştigător
| Aiurita a răspuns:

În fiecare an mi-l găsesc. oh go on. Păi ce pot face? Arunc si o privire, pentru că sunt un copil tare curios whistling, dar nu zic nimic. Şi în Ajun când văd cadoul sub brad, mă bucur ca şi cum nu aşi fi ştiut nimic de el. Îmi place să văd sclipirea din ochii mamei când mă las surpinsă, se bucură şi mă întreabă de cel puţin 10 ori dacă îmi place. :]] Şi chiar dacă nu e cadoul perfect, îi zic că e superb, pentru că gestul contează.
Apropo, sfatul meu e mai bine să nu cautăm după cadouri. ^^ Mai bine lăsăm să fie surpriză cu adevărat.winking

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

L-as lasa acolo unde este, ca sa nu stic bucuria parintilor cand o sa-mi vada surpriza mea de Craciun!

| pwp a răspuns:

Pai ma uit, si daca e ceva dulce, iau happy

| nashu40 a răspuns:

Am gasit de multe ori cadoul de la parinti laughing Si tot de multe ori am fost dezamagit straight face
Cel mai bine e sa te pregatesti si sa te prefaci surprinsa, pentru a le face si lor placere. E alegerea cea mai buna pe care o poti face. Poate ei au facut un efort sa-ti ia acel cadou si ti-l ofera din toata inima.
Ce n-as da sa mai gasesc si eu cadourile parintilor...Peste 3 zile va fi ziua mea, nu voi primi nici un cadou si sunt singur, fara prieteni...
O zi buna si La multi ani!

| EuDelia a răspuns:

De vreo cativa ani il gasesc in fiecare anlaughing

primele ture m-am uitat ce e... mi-a placut si l-am lasat acolo
dar nu mi-a placut pentru ca imi place sa fiu surprinsa pozitiv de craciun

in uultimul timp le gasesc dar nu ma uit ce e pentru ca, chiar vreau sa ma bucur de cadou si de bucuria parintilor cand vad bucuria mea:X

dupa cum a spus si "Aiurita" chiar daca nu-mi place nu ma supar pentru ca na

GESTUL CONNTEAZAlove struck

paaawave

| psychosocial_6198 a răspuns:

Nu las deschide...totusi vreau sa fie o surpriza:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza pentru ca mie oricum mi`l arata mami ca am o sora mai micabatting eyelashes

Întrebări similare