Eliutza, nici chiar asa! Iti spun eu ce se intampla, ca sunt "expert" in mate! Pisicile detecteaza orice miros mai deosebit.Sunt unele mirosuri care le place. Spre mirarea mea unul din ele este cel dintre degetele de la picioare(transpirate!) si cel de subrat (tot transpirat!). Si atunci se manifesta cu mici muscaturi de placere, tors vartos si alintaturi si tavaleli de parca sunt in calduri.De fapt corpul nostru secreta feromoni dupa care pisicile se dau gata
Si pisica mea a facut asa, se joaca nu are nimic. eu am luat laserul si i-am dat de lucru...adora sa alerge dupa luminita aia rosie de la laser
, scuza-ma ca rad, dar m-a amuzat teribil intrebarea ta. vrea doar sa se joace, am si eu un motan si mi s-a intamplat si mie sa imi apuce unul din degetele de la picioare. in plus cand are chef de joaca si eu merg prin casa sare la picioarele mele sa se joace si imi lasa mici zgarieturi; stai calma in nici un caz nu vei ramane peste noapte fara degete la picioare.
Mda cred ca ar trebui sa tin motanul asta in frau pentru ca a ajuns sa manance mai mult decat mananc eu si in plus acum ar manca intr-una si parinti mei incearca sa-l dezvete sa-l faca sa manance su el de 3-4 ori pe zi ca o pisica normala nu de cate ori vede ca mananci tu ceva sa se puna pe miorlait moama si e e atat de gras incat... ce sa mai e obez si se va imbolnavi da faza asta cu muscatul chiar ma speriat
Alexandramaria99999757 întreabă: