| ElySa a întrebat:

Ce a-ti face daca nu un copil mic sa zicem de clasa a 4 a ar incepe sa ve enerveze ( cum sa va enerveze? simplu big grin are o gura mare si incepe sa vorbeasca si sa se dea mare ca unul de clasa a 7 a big grin)? devil

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Il tratez cu indiferenta, il las sa se strufoace pana se plictiseste si mi-as vedea de scoala.

| gigiro a răspuns:

Lasa-l sa se cocoseasca de unul singur in gradina proprie, astfel de specimene trebuie tratate cu indiferenta sau mila, caci netratate la timp devin un fel de pericole sociale-grandomanie, megalomanie, etc.

| Anecherry a răspuns:

Evita-l, ignora-l, va disparea curandhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as lua la misto, facand baza de el. Stiu ca ar trebui sa-i arata ca`s mai mare ca el si sa-i fiu un exemplu si alte chestii, dar prima variana este mai accesibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma enervau doi copii de a 5 a pentru ca tot isi faceau degetele intr'un anumit fel si mai, mai ca le baga in ochii mei si ma intrebau daca pot sa fac si eu la fel, dar a inceput sa imi fie drag de ei :X. Si in cazul tipului multi prosti vorbesc dar desteptii tac, lasa'l sa vb... o sa se plictiseasca daca nu ii da nimeni atentie.