Pai as lua 2 lucrui si o persoana...o patura si ceva gustari.si peroana ar fi. iubitul meu :X
-Prezervativ
-Prezervativ
-Prezervativ
Glumeam
Pai : Calculatorul, Telefonul, Catzelushul meu
Fata pe care o plac, si inca nu e iubita mea (inca ), multa mancare si 5000000 de carti daca am astea, numai am nevoie de nimic funda?
Laptop, stick de net, o poza cu cei dragi ( iar daca o sa ziceti ca sunt obsedata de net i ca ar trebui sa citesc, o sa va raspund in felul urmator: Pe 'net sunt carti in format electronic)
Leptop, epilator (de obicei in filme femeilor pe indula nu le prea creste parul', dar in relaitate nu prea cred ca ca e asa ), pasta de dinti sau bomboane mentolate
As 3 carti pe care le iubesc.
Si voi incerca sa ma descurc cu ce am acolo(voi incerca sa fiu creativa) si daca esuez...ei bine probabil as muri
Daca as avea persoana iubita langa nu as mai avea nevoie de nimic. Dar totusi: persoana iubita, mp3-ul sau telefonul si amintirea clipelor frumoasa petrecute de cei dragi.
Telefonul, o poza cu cineva, Zmp4 in caz ca se descarca telu si nu pot asculta muzica,
Buna pai mama si cei 2 prieteni foarte buni.E suficient sa-i am pe ei pentru ca avand pe ei am totul.Numai bine.
BLUEishot întreabă:
bxxt întreabă:
Fineness întreabă:
HabarNamPeCePlanetaTraiesc întreabă: