| Rowanna09 a întrebat:

Ce a-ti lua cu voi pe o insula >pustie:?(3 lucruri:big grin)

16 răspunsuri:
| ToxicGirl a răspuns:

Pai as lua 2 lucrui si o persoana...o patura si ceva gustari.si peroana ar fi. iubitul meu :X

| Laurixu a răspuns:

Buna!~~ Roxanaa love struckx

pai sincera sau fiu toata casa
prietenii

familia

| Dσℓℓу a răspuns:

-Prezervativ
-Prezervativ
-Prezervativ

Glumeam rolling on the floorlaughing

Pai : Calculatorul, Telefonul, Catzelushul meu love struck

| heartslow a răspuns:

Fata pe care o plac, si inca nu e iubita mea (inca laughing ), multa mancare si 5000000 de carti big grin daca am astea, numai am nevoie de nimic big grin funda?

| Mihaela23_2814 a răspuns:

Laptop, stick de net, o poza cu cei dragi ( iar daca o sa ziceti ca sunt obsedata de net i ca ar trebui sa citesc, o sa va raspund in felul urmator: Pe 'net sunt carti in format electronic) tongue

| Marylin a răspuns:

Leptop, epilator (de obicei in filme femeilor pe indula nu le prea creste parul', dar in relaitate nu prea cred ca ca e asa laughing), pasta de dinti sau bomboane mentolate laughing

| Change a răspuns:

As 3 carti pe care le iubesc.
Si voi incerca sa ma descurc cu ce am acolo(voi incerca sa fiu creativa) si daca esuez...ei bine probabil as murihee hee

| Change a răspuns:

As lua 3 carti (scuze pentru greseala gramaticala)

| ºPishcotº a răspuns:

3 lucruri: Iubituu'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O barca cu motor, telefonul si bani sau o barca si doua vaslewinking laughing

| LittleDrop a răspuns:

Daca as avea persoana iubita langa nu as mai avea nevoie de nimic. Dar totusi: persoana iubita, mp3-ul sau telefonul si amintirea clipelor frumoasa petrecute de cei dragi.

| lavi_3436 a răspuns:

Telefonul, o poza cu cineva, Zmp4 in caz ca se descarca telu si nu pot asculta muzica,

| beautifulkiss a răspuns:

Buna pai mama si cei 2 prieteni foarte buni.E suficient sa-i am pe ei pentru ca avand pe ei am totul.Numai bine.

| Deyux_5665 a răspuns:

Iub...bf...telefon!:d

| Vickzye a răspuns:

Pai...baiatul pe care il plac, o arma si vreo 55 metri de franghie rezistentabig grin

| alin567 a răspuns:

O mitraliera, mancare si echipament de munte... big grin

Întrebări similare