Sa spunem ca ai o gramada de fluturasi in stomac, te inrosesti mai des decat de obicei, iti bate inima foarte atre si ai face cam orice pentru respectivul/respectiva, lucruri pe care nu le-ai face never daca nu erai indragostit. E un sentiment placut daca nu e urmat de indiferenta.
Cand iubesti efectiv iti vine sa sari in sus de bucurie, razi de una singura, iar cand ti se adreseaza cel iubit simti ca te topesti si nu ai mai vrea sa treaca timpul, numai sa nu mai plece de langa tine
Buna intrebarea. Pai chiar in momentul asta sunt indragostit. Am asa zisii fluturasi in stomac, sunt mai visatoare decat in orice alta perioada. Pentru mine el e cel mai frumos:X, cel mai dulce, cel mai dragut, cel mai de treaba, cel mai scump:X. Simt ca pentru el as fi in stare sa trec peste multa lume. Cateodata, simt cum fericirea imi inunta sufletul, e un sentiment atat de frumos . Nu mi se intampla des sa ma indragostesc, dar cand se intampla asta pun atata suflet.... Faza urata e atunci cand te certi/desparti iti e greu sa uiti...
crysstyann întreabă:
xAimeeLove întreabă: